Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία
ΙΔΡΥΜΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΙΠΕ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
ipe.dw
Print

Ευκαιρίες διμερούς επιχειρηματικής συνεργασίας σε θέματα ναυτιλίας Ισπανία, 2 Μαΐου 2014

Ευκαιρίες διμερούς επιχειρηματικής συνεργασίας σε θέματα ναυτιλίας Ισπανία, 2 Μαΐου 2014

Το μεγαλύτερο δίκτυο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη Enterprise Europe Network (ΕΕΝ) σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Καινοτομίας των Βαλεαρίδων Νήσων διοργανώνουν Εκδήλωση Διμερών Επιχειρηματικών Συναντήσεων, στο πλαίσιο του 31ου International Boat Show.

Η Εκδήλωση με τίτλο «2nd Edition Getting Contacts Balearic Nautical» θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαΐου 2014 στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα και φιλοδοξεί να φέρει σε επαφή, μέσα από τη διευθέτηση κατ’ ιδίαν συναντήσεων, επιχειρήσεις, προμηθευτές, διανομείς και επενδυτές του τομέα της ναυτιλίας από την Ευρώπη και τον κόσμο. Η Εκδήλωση γίνεται φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά, μετά την επιτυχία που σημείωσε η διοργάνωση το 2013, όπου έλαβαν χώρα 765 κατ’ ιδίαν συναντήσεις από τις 63 επιχειρήσεις που συμμετείχαν.

Στα βασικά θέματα της Εκδήλωσης περιλαμβάνονται ο ναυτιλιακός τουρισμός, οι ναυτικές τουριστικές βάσεις και ειδικά ο ελλιμενισμός σκαφών αναψυχής, οι μαρίνες, τα θαλάσσια σπορ, και οι ενοικιάσεις σκαφών, η κατασκευή, η συντήρηση και η επιδιόρθωση σκαφών, οι καταδύσεις, η ιστιοπλοΐα. το ψάρεμα αναψυχής κ.ά.

Η Εκδήλωση Διμερών Επιχειρηματικών Συναντήσεων πραγματοποιείται στο πλαίσιο του International Boat Show που θα γίνει το διάστημα 30 Απριλίου 2014 με 4 Μαΐου 2014 στην πρωτεύουσα των Βαλεαρίδων Νήσων, Πάλμα ντε Μαγιόρκα. Το Boat Show διοργανώνεται φέτος, για τριακοστή πρώτη φορά, στο Λιμάνι της Πάλμα, έδρα μερικών από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες ναυτιλιακές επιχειρήσεις της Μεσογείου. 

Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Enterprise Europe Network (ΕΕΝ), με διεθνή παρουσία σε πάνω από πενήντα (50) χώρες σε τέσσερεις (4) ηπείρους και με περισσότερους από 600 οργανισμούς-μέλη, αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο παροχής υπηρεσιών υποστήριξης προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ευρώπη. Το EEN παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πληροφόρησης και υποστήριξης για θέματα ευρωπαϊκής/εθνικής νομοθεσίας και πολιτικής, καινοτομίας και μεταφοράς τεχνολογίας, πρόσβασης σε πηγές χρηματοδότησης καθώς και για τη διαδικασία συμμετοχής και υλοποίησης δραστηριοτήτων έρευνας, τεχνολογικής ανάπτυξης και καινοτομίας. Οι υπηρεσίες του EEN στην Κύπρο, οι οποίες προσφέρονται χωρίς χρέωση, παρέχονται από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Επιχειρηματικής Στήριξης Κύπρου, τις εργασίες του οποίου συντονίζει το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας. 

Περισσότερες πληροφορίες για το International Boat Show και την Εκδήλωση Διμερών Επιχειρηματικών Συναντήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τη σχετική ιστοσελίδα στη διεύθυνση: http://www.idi.es/boatshowpalma/?lang=en

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Λειτουργό του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας κ. Γιώργο Χρίστου στο τηλέφωνο: 22205030 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected].

 

 

 


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα