Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Print

Εκδηλώσεις Διμερών Επιχειρηματικών Συναντήσεων στους τομείς της ναυτιλίας «IceFish 2014» και «NaviGate Matchmaking Event 2014»

Η Εκδήλωση με τίτλο «IceFish 2014», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Έκθεσης «11th Icelandic Fisheries Exhibition 2014» στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας το διάστημα 25 με 26 Σεπτεμβρίου 2014, επικεντρώνεται σε όλο το φάσμα των θεμάτων της αλιευτικής βιομηχανίας καθώς και σε ευρύτερα θέματα ναυτιλίας. Αντίστοιχα, η Εκδήλωση με τίτλο «NaviGate Matchmaking Event 2014», θα πραγματοποιηθεί στο Τούρκου της Φιλανδίας στις 19 Νοεμβρίου 2014 και επικεντρώνεται στις υπηρεσίες θαλάσσιων μεταφορών καθώς και ευρύτερα σε θέματα όπως η κατασκευή και επιδιόρθωση πλοίων, οι τεχνολογίες πληροφορικής και των επικοινωνιών, η ασφάλεια και η πλοήγηση πλοίων, τα συστήματα τεχνολογίας λιμένων και η διακίνηση φορτίων, οι νέες μορφές ενέργειας κ.ά.

Οι Εκδηλώσεις απευθύνονται σε επιχειρήσεις, συστάδες επιχειρήσεων, ερευνητικούς και ακαδημαϊκούς φορείς από τον τομέα της ναυτιλίας, προσφέροντάς τη δυνατότητα διευθέτησης κατ’ ιδίαν συναντήσεων, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, για αναζήτηση νέων επιχειρηματικών ευκαιριών και διερεύνηση πιθανών ερευνητικών συνεργασιών.                                

Οι συμμετέχοντες στις Εκδηλώσεις έχουν την ευκαιρία να καταχωρήσουν το επιχειρηματικό τους προφίλ και να διευθετήσουν εκ των προτέρων τις συναντήσεις τους με άλλες επιχειρήσεις και φορείς, μέσω ειδικά σχεδιασμένων ηλεκτρονικών εργαλείων και να λάβουν το εξατομικευμένο πρόγραμμα συναντήσεών τους. Η εγγραφή και η συμμετοχή στις Εκδηλώσεις είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι φορείς πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου 2014 μέσω του ιστοχώρου: https://www.b2match.eu/icefish2014 για συμμετοχή στην Εκδήλωση «IceFish 2014» και μέχρι τις 3 Νοεμβρίου 2014, μέσω του ιστοχώρου: https://www.b2match.eu/navigate2014, για την Εκδήλωση «NaviGate Matchmaking Event 2014».
Οι δυο Εκδηλώσεις Επιχειρηματικών Συναντήσεων περιλαμβάνονται στο σχετικό κατάλογο Εκδηλώσεων 2013-2014, των οποίων τα έξοδα συμμετοχής (μετάβαση και διαμονή) χρηματοδοτούνται από τη Δράση του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας «Συμμετοχή σε Διεθνές Συνέδριο». Στόχος της εν λόγω Δράσης είναι η ενίσχυση της διεθνούς δικτύωσης των κυπριακών φορέων και η διεύρυνση των ευκαιριών τους για συμμετοχή σε ερευνητικές δραστηριότητες, η ανταλλαγή γνώσεων, εμπειριών και καλών πρακτικών και η μεταφορά τεχνολογίας και καινοτομίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Δράση «Συμμετοχή σε Διεθνές Συνέδριο» υπάρχουν στον ιστοχώρο του Ιδρύματος στη διεύθυνση: www.research.org.cy/EL/news/3600.html.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τις Εκδηλώσεις και τη διαθέσιμη χρηματοδότηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Λειτουργό του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας κ. Γιώργο Χρίστου στο τηλέφωνο: 22205030 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected].


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα