Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Print

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ «ETNA PLUS ACADEMY» – 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014, ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Σημειώνεται ότι το ETNA PLUS Academy διοργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Έργο «European Transport Network Alliance (ETNA PLUS)» του Δικτύου των Εθνικών Σημείων Επαφής στη Θεματική Περιοχή  «Smart, Green and Integrated Transport» του Προγράμματος «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2020» και θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της Εβδομάδας Επιστήμης και Τεχνολογίας στη Σλοβακία (http://www.tyzdenvedy.sk/information-in-english.html?page_id=342).

Στο ETNA PLUS Academy μπορούν να συμμετέχουν οι ακόλουθοι:

Άτομα / Ερευνητές (stakeholders) από τις «EU13» που επιθυμούν να υποβάλουν πρόταση στις Προσκλήσεις του 2015 στον τομέα των μεταφορών.
Συντονιστές προτάσεων από τις «ΕU13» που προκρίθηκαν στο 2ο στάδιο υποβολής προτάσεων  σε Προσκλήσεις του 2014 σε θέματα μεταφορών.
Άτομα / Ερευνητές (stakeholders) που επιθυμούν να αξιοποιήσουν το εκπαιδευτικό σεμινάριο για πιθανή συμμετοχή τους σε μελλοντικές Προσκλήσεις του «ΟΡΙΖΟΝΤΑ 2020» σε θέματα μεταφορών.
Προτεραιότητα θα δοθεί σε Συντονιστές ή μελλοντικούς Συντονιστές (βλ. σημεία 1 και 2 πιο πάνω) προτάσεων.

Η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής είναι η 7η Οκτωβρίου 2014.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες και τη διαδικασία εγγραφής και επιλογής συμμετεχόντων στο ETNA Plus Academy στη σχετική ιστοσελίδα http://www.transport-ncps.net/services/etna-academy.html. Για τυχόν διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Mikołaj Pyczak ([email protected]) ή την κα Juliette Renaud ([email protected]).

Υπάρχει η δυνατότητα εξασφάλισης χρηματοδότησης μέχρι 500 Ευρώ για τη συμμετοχή στο Σεμινάριο. Το επιπρόσθετο κόστος συμμετοχής θα πρέπει να καλυφθεί από τους ενδιαφερόμενους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν και με την αρμόδια Λειτουργό του Ιδρύματος και Εθνικό Σημείο Επαφής για τη Θεματική Περιοχή «Smart, Green and Integrated Transport», κα Ελεάνα Γαβριήλ στο τηλέφωνο 22 205046 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected].

ETNA_Academy_Selection_Procedure
ETNA_Plus_Academy_Invitation
ETNA_Plus_Reimbursement_Procedure


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα