Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Print

Εκπαιδευτικά Εργαστήρια για το SME Instrument και την Ετοιμασία Πετυχημένων Προτάσεων στη Θεματική Περιοχή ICT, 8 Οκτωβρίου 2014, Φλωρεντία

Το πρώτο Εργαστήρι απευθύνεται ειδικά σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις οι οποίες ετοιμάζουν Προτάσεις σχετικά με το topic Open Disruptive Innovation Scheme το οποίο υλοποιείται μέσω του SME Instrument. Το Πρόγραμμα του Εργαστηρίου περιλαμβάνει ενότητες για όλες τις πτυχές και ιδιαιτερότητες του SME Instrument, με ειδική αναφορά στα Technology Readiness Levels (TRLs), την πρώτη και δεύτερη φάση του εργαλείου, και την ετοιμασία πετυχημένων Προτάσεων βάσει των αποτελεσμάτων της πρώτης Πρόσκλησης. Σημειώνεται ότι το Εργαστήρι θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα με ασκήσεις και συζήτηση με στόχο τη μέγιστη δυνατή εμπλοκή των συμμετεχόντων.

Ομάδα στόχος του δεύτερου Εργαστηρίου είναι όλοι οι Φορείς και ερευνητές που βρίσκονται σε αρχικό στάδιο εμπλοκής με το Πρόγραμμα Horizon 2020 και ετοιμασίας Προτάσεων. Το Πρόγραμμα του Εργαστηρίου αφορά σε όλο τον κύκλο ετοιμασίας Προτάσεων, και στοχεύει στην παροχή μιας συνοπτικής αλλά ολοκληρωμένης εικόνας της συμμετοχής σε Ερευνητικές Προτάσεις και Έργα με ειδική αναφορά σε θέματα όπως η δομή, τα κύρια έγγραφα και οι διαδικασίες του Προγράμματος, η διαχείριση Έργων και η εκμετάλλευση αποτελεσμάτων.

Ο αριθμός συμμετεχόντων για το κάθε Εργαστήρι έχει περιοριστεί στα τριάντα (30) άτομα και ως εκ τούτου ενθαρρύνεται ιδιαίτερα η άμεση εγγραφή των ενδιαφερομένων μέσω της ιστοσελίδας του Δικτύου Idealist 2014.

Σημειώνεται ότι όσοι Φορείς εξασφαλίσουν έγκριση για συμμετοχή στα πιο πάνω Εργαστήρια από το Δίκτυο Idealist 2014, θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής αίτησης για χρηματοδότηση της συμμετοχής τους από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας στο πλαίσιο της Δράσης «Συμμετοχή σε Διεθνές Συνέδριο». Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και τα έντυπα υποβολής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλευτούν τη σχετική ιστοσελίδα ή να επικοινωνήσουν με τον αρμόδιο Λειτουργό του Ιδρύματος, κ. Γιώργο Χρίστου (τηλ:22205030,email: [email protected]).

Για περαιτέρω πληροφορίες αναφορικά με τα Εργαστήρια και την Εκδήλωση ICT Proposers’ Day 2014, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Λίτσα Κουντουρίδου, Εθνικό Σημείο Επαφής της Κύπρου για τη θεματική περιοχή ΤΠΕ του Προγράμματος Horizon 2020 (Email.: [email protected], Τηλ: 22205020).


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα