Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Print

HORIZON 2020 Responsible Research Innovation and Social Sciences and Humanities in ICT - Ενημερωτική Ημερίδα και Εκπαιδευτικό Εργαστήρι 2-3 Φεβρουαρίου 2015, Βρυξέλλες

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) επιθυμεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για τη δυνατότητα συμμετοχής σε Ενημερωτική Ημερίδα και Εκπαιδευτικό Εργαστήρι που διοργανώνονται στις Βρυξέλλες στις 2 και 3 Φεβρουαρίου 2015, αντίστοιχα, σχετικά με την προώθηση των θεμάτων Responsible Research Innovation (RRI) και συμπερίληψη θεμάτων που αφορούν στα Social Sciences and Humanities (SSH) στις Προτάσεις που υποβάλλονται για το Πρόγραμμα HORIZON 2020 για Έρευνα και Καινοτομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2014-2020) στη Θεματική Περιοχή InformationandCommunicationTechnologies (ICT).

Στο πλαίσιο της Ημερίδας, θα γίνουν παρουσιάσεις και συζήτηση αναφορικά με όλες τις Ανοικτές Προσκλήσεις των Προγραμμάτων Εργασίας για το 2015 που σχετίζονται με τη Θεματική Περιοχή ICT, με ειδική αναφορά στα θέματα RRI και SSH. Αντίστοιχα, το Εργαστήρι της δεύτερης μέρας θα επικεντρωθεί στην προσέγγιση των θεμάτων αυτών στα νέα Προγράμματα Εργασίας για τη χρονική περίοδο 2016-2017 με ειδικές θεματικές και άλλες ενότητες για δημιουργία διαλόγου μεταξύ των συμμετεχόντων και των Εκπροσώπων της Ε.Ε.

Η συμμετοχή στην υπό αναφορά Ενημερωτική Ημερίδα και το Εκπαιδευτικό Εργαστήρι είναι δωρεάν ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδα μετακίνησής τους.

Η Ημερήσια Διάταξη καθώς και άλλες πληροφορίες παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Λίτσα Κουντουρίδου, Εθνικό Σημείο Επαφής της Κύπρου για τη Θεματική Περιοχή ICT του Προγράμματος Horizon 2020 (Email.: [email protected], Τηλ: 22205020).

 

 


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα