Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Print

Χρηματοδότηση και Υποστήριξη για Έρευνα και Καινοτομία Ευκαιρίες για Κυπριακές Επιχειρήσεις

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) επιθυμεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους ότι στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Ευρωπαϊκού Κέντρου Επιχειρηματικής Στήριξης Κύπρου το οποίο είναι μέλος του Enterprise Europe Network, διοργανώνεται ενημερωτική ημερίδα με τίτλο «Χρηματοδότηση και Υποστήριξη για Έρευνα και Καινοτομία: Ευκαιρίες για Κυπριακές Επιχειρήσεις», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 8:30 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία». 

Η Ημερίδα έχει ως στόχο την ενημέρωση των επιχειρήσεων για τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, τις ευκαιρίες χρηματοδότησης των ερευνητικών και καινοτόμων δραστηριοτήτων τους μέσα από εθνικά και διεθνή προγράμματα χορηγιών, καθώς επίσης και την ενημέρωσή των επιχειρήσεων για συναφείς υποστηρικτικές υπηρεσίες που μπορούν να αξιοποιήσουν. Για τον σκοπό αυτό θα βρίσκονται στην Κύπρο εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Executive Agency for Small and Medium Enterprises (EASME).

Σημειώνεται επίσης ότι η εκπρόσωπος του EASME θα είναι διαθέσιμη για σύντομες κατ’ ιδίαν συναντήσεις (15 λεπτά ανά συνάντηση) με ενδιαφερόμενους σε σχέση με το SME Instrument. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου 2015, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος ([email protected]), ενημερώνοντας για το θέμα που επιθυμούν να συζητήσουν με την εκπρόσωπο του EASME. Προς τούτο θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Επισυνάπτονται η σχετική Ημερήσια Διάταξη καθώς και η Δήλωση Συμμετοχής. Παρακαλείσθε όπως δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015, αποστέλλοντας την επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ([email protected]) ή μέσω τηλεομοιότυπου στον αριθμό 22205001.

 

 


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα