Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Print

Προαναγγελία Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων του Δικτύου WATER – JPI, της Πρωτοβουλίας Κοινού Προγραμματισμού «Water Challenges for a Changing World»

Το Δίκτυο WaterWorks2014, της Πρωτοβουλίας Κοινού Προγραμματισμού «Water Challenges for a Changing World», στο οποίο συμμετέχει το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) προγραμματίζει να ανακοινώσει Κοινή Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων το Μάρτιο του 2015.

Ο κύριος θεματικός στόχος της Πρόσκλησης αναμένεται να είναι ο εξής:

Research and Innovation Developing Technological Solutions and Services:

  1. for Water Treatment, Reuse, Recycling and Desalination;
  2. for Water Resources Management;
  3. to Mitigate Impacts of Extreme Events.

Το Δίκτυο WaterWorks2014 αποτελείται από 18 οργανισμούς χρηματοδότησης έρευνας από 16 χώρες με στόχο την υποστήριξη της διεπιστημονικής έρευνας και καινοτόμων προσεγγίσεων σε ζητήματα που αφορούν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρώπη σε θέματα νερού

Περισσότερες πληροφορίες για την Πρόσκληση WaterWorks2014, σε σχέση με τις χώρες που θα συμμετέχουν, τα θέματα, τους δικαιούχους κλπ θα ανακοινωθούν τον Μάρτιο του 2015 και θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Δικτύου Water JPI (www.waterjpi.eu).

Η παρούσα Προαναγγελία της Πρόσκλησης έχει ως στόχο την καλύτερη προετοιμασία των ενδιαφερομένων φορέων και τον έγκαιρο εντοπισμό συνεργατών στο εξωτερικό.

Για πρόσθετες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την αρμόδια Λειτουργό του ΙΠΕ Δρ Άννα Μαρία Χριστοφόρου (+357 22205043, [email protected]).

 

 


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα