Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Print

'Ενημερωτική Ημερίδα με τίτλο “Preparing Competitive Proposals for ICT and FET in Horizon 2020”, Λευκωσία, 19 Φεβρουαρίου 2015

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) επιθυμεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για το συντονισμό των δραστηριοτήτων για τη συμμετοχή της Κύπρου στο Πρόγραμμα Horizon 2020 της Ε.Ε. για την Έρευνα και την Καινοτομία, οργανώνει Ημερίδα με τίτλο PreparingCompetitiveProposalsforInformationandCommunicationTechnologies (ICT) andFutureandEmergingTechnologies (FET) inHorizon 2020”,η οποία θα λάβει χώρα την Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 09:15 π.μ. στο ξενοδοχείο Cleopatra στη Λευκωσία.

Με κύριο στόχο τη μέγιστη δυνατή στήριξη των Κυπριακών Φορέων, η Ημερίδα θα αποτελείται από δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος θα γίνει Παρουσίαση των ανοικτών Προσκλήσεων για υποβολή Προτάσεων στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Εργασίας ΙCT και FET από τον Εκπρόσωπο της Ε.Ε., κ. Morten Moller, Head of Unit, Programme Coordination (DG CNECT) με ειδική αναφορά στα χαρακτηριστικά Ανταγωνιστικών Προτάσεων καθώς και άλλες συμβουλές για την ετοιμασία Προτάσεων. Στη συνέχεια, θα γίνει Παρουσίαση από Εκπροσώπους εταιρειών οι οποίες έχουν εξασφαλίσει χρηματοδότηση κατά τον πρώτο κύκλο Προσκλήσεων στη Θεματική Περιοχή ICT ενώ θα ακολουθήσουν Παρουσιάσεις με διαδραστικό χαρακτήρα σε σχέση με την ετοιμασία Προτάσεων και τη διαδικασία Αξιολόγησης.

Κατά το δεύτερο μέρος, θα διευθετηθούν προκαθορισμένες κατ’ιδίαν Συναντήσεις Ανατροφοδότησης (Feedback Sessions) δεκαπέντε λεπτών στο πλαίσιο των οποίων ερευνητές οι οποίοι θα εκφράσουν εκ των προτέρων το ενδιαφέρον τους θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν εν συντομία τις ιδέες τους ή τις μέχρι τώρα εργασίες τους σχετικά με Προτάσεις που θα υποβληθούν στο πλαίσιο των Προσκλήσεων ICT και FET. Στις Συναντήσεις αυτές θα συμμετέχουν ο Εκπρόσωπος της Ε.Ε., ο Εκπρόσωπος της Κύπρου στη Διαχειριστική Επιτροπή για το Πρόγραμμα ICT, κ. Σοφοκλής Χατζησοφοκλέους, και το αρμόδιο ΕΣΕ, κα Λίτσα Κουντουρίδου.

Επισημαίνεται ότι κύρια προϋπόθεση συμμετοχής στις Συναντήσεις είναι η αποστολή των Παρουσιάσεων (με όριο τις τρεις διαφάνειες ανά Πρόταση) το αργότερο μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου 2015 στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected].

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση αυξημένου ενδιαφέροντος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας υποβολής της Παρουσίασης του κάθε συμμετέχοντα.

Η συμμετοχή στην Ενημερωτική Ημερίδα είναι δωρεάν και γλώσσα εργασίας θα είναι η αγγλική.  

Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τη Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 αποστέλλοντας τη σχετική Δήλωση Συμμετοχής με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ([email protected]) ή μέσω τηλεομοιότυπου στον αριθμό 22205001.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Λίτσα Κουντουρίδου, Εθνικό Σημείο Επαφής της Κύπρου για τη θεματική περιοχή ICT και το Πρόγραμμα FET του Προγράμματος Horizon 2020 (Email.: [email protected], Τηλ: 22205020).

 

 


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα