Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Print

Ενημερωτική Ημερίδα «Ενέργεια και Περιβάλλον στο HORIZON 2020» 09 Μαρτίου 2015, Ξενοδοχείο HolidayInn

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για το συντονισμό των δραστηριοτήτων για τη συμμετοχή της Κύπρου στο Πρόγραμμα “HORIZON 2020” οργανώνει Ενημερωτική Ημερίδα με τίτλο Ενέργεια και Περιβάλλον στο HORIZON 2020”. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 09 Μαρτίου 2015 στο Ξενοδοχείο Holiday Inn, στη Λευκωσία.  

Σκοπός της Εκδήλωσης είναι να ενημερωθεί η ερευνητική κοινότητα της Κύπρου για θέματα που αφορούν:

  • στο Πρόγραμμα Ορίζοντας 2020 και στις υπηρεσίες των Εθνικών Σημείων Επαφής,
  • σε συμβουλές για ετοιμασία πρότασης και δημιουργία Δικτύου Συνεργασίας για συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Κύριοι ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι Εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Αλέξανδρος Κοτρωνάρος (Γενική Διεύθυνση Ενέργειας) και Δρ. Παναγιώτης Μπαλαμπάνης (Γενική Διεύθυνση Έρευνας και Καινοτομίας).

Στην εκδήλωση θα παρουσιάσουν τις εμπειρίες τους άτομα που συμμετείχαν ως ερευνητές ή / και αξιολογητές στα Ευρωπαϊκά προγράμματα και θα δώσουν συμβουλές επιτυχίας.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθεί η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους για κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τα Εθνικά Σημεία Επαφής ή/και τους εκπροσώπους της Ε.Ε. για συζήτηση συγκεκριμένων ιδεών για υποβολή πρότασης. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη συγκεκριμένη ενότητα στο έντυπο συμμετοχής.

Η εγγραφή στην Ενημερωτική Ημερίδα είναι δωρεάν. Η γλώσσα εργασίας θα είναι η ελληνική. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο προσχέδιο της Ημερήσιας Διάταξης.

Δηλώσεις Συμμετοχής

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τη σχετική Δήλωση Συμμετοχής και την αποστείλετε στο ΙΠΕ το αργότερο μέχρι την 4η Μαρτίου 2015 με τηλεομοιότυπο (22205001) ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ([email protected]).

Πληροφορίες

Ελεάνα Γαβριήλ (Εθνικό Σημείο Επαφής για «Secure, Clean and Efficient Energy») Επιστημονικός Λειτουργός, Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (τηλ. 22205046, email [email protected])

Πιεραντώνιος Παπάζογλου (Εθνικό Σημείο Επαφής για «Climate Action, Environment, Resource Efficiency and Raw Materials»), Επιστημονικός Λειτουργός, Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (τηλ. 22205048, email [email protected])

 

 


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα