Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Print

Επισήμανση για την Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων ERA-NET COFUND Smart Cities and Communities (ΠΚΠ URBAN EUROPE)

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) επιθυμεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους ότι διαπιστώθηκε τυπογραφικό λάθος στην Κοινή Διεθνική Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων του “ERA-NET COFUND Smart Cities and Communities (ENSCC)”, αναφορικά με το ποσοστό δαπανών διάχυσης που θεωρούνται επιλέξιμες για τους φορείς από την Κύπρο. Ειδικότερα, στο “Annex A: Specific Funding Agencies’ Rules” (σελίδα 25) εκ παραδρομής αναφέρεται ότι οι δαπάνες διάχυσης πρέπει να είναι μέχρι 2%, ενώ, στην Εθνική Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων ορθώς αναφέρεται ότι οι δαπάνες διάχυσης πρέπει να είναι το λιγότερο 2% του προϋπολογισμού.

Σημειώνεται ότι, σε περίπτωση που διαπιστωθεί λανθασμένο ποσοστό για τους Κυπριακούς φορείς, αυτό δεν συνεπάγεται οποιαδήποτε κύρωση, αλλά, μπορεί να γίνει σχετική διόρθωση στο πλαίσιο της Διαπραγμάτευσης, σε περίπτωση κλήσης.

 

 


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα