Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Print

Εκπαιδευτική Ημερίδα “Individual Fellowships 2016: the Marie Skłodowska – ‘Curie-ous’... Workshop on Proposal Writing”

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για το συντονισμό των δραστηριοτήτων για τη συμμετοχή της Κύπρου στο Πρόγραμμα “HORIZON 2020” οργανώνει Εκπαιδευτική Ημερίδα με τίτλο «Individual Fellowships 2016: The Marie Skłodowska - ‘Curie-ous’…Workshop on Proposal Writing». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου 2016 στο Ξενοδοχείο Cleopatra, στη Λευκωσία.

Σκοπός της Ημερίδας είναι να ενημερωθεί η ερευνητική κοινότητα της Κύπρου για θέματα που αφορούν:

στο περιεχόμενο της Πρόσκλησης “Individual Fellowships 2016” και στην κατανόηση των Κριτηρίων Επιλεξιμότητας, και
σε πρακτικές συμβουλές και εισηγήσεις για την προετοιμασία και τη συγγραφή σχετικής πρότασης.

Εκπαιδευτές θα είναι ο κ. Γιάννης Βακόνδιος (tbc) από το Unit A.2 του Research Executive Agency στις Βρυξέλλες, καθώς και ο κ. Πιεραντώνιος Παπάζογλου ως Εθνικό Σημείο Επαφής (ΕΣΕ) από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας. Στην Ημερίδα θα συμμετέχουν ως συν-Εκπαιδευόμενοι και ΕΣΕ από άλλες χώρες, στο πλαίσιο του Έργου “Net4Mobility”. Επίσης, στην Ημερίδα θα παρουσιάσουν τις εμπειρίες τους άτομα που συμμετείχαν ως ερευνητές στις πρόσφατες παρόμοιες Προσκλήσεις του Προγράμματος «Horizon 2020» και θα δώσουν συμβουλές επιτυχίας.

Σημειώνεται ότι η Ημερίδα απευθύνεται σε άτομα που θα καταρτίσουν Πρόταση MSCA-IF-2016.

Σημειώνεται, επίσης, ότι η Ημερίδα θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις αλλά και διαδραστικές ασκήσεις.

Η εγγραφή στην Ενημερωτική Ημερίδα είναι δωρεάν. Η γλώσσα εργασίας θα είναι η Αγγλική. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην προκαταρκτική Ημερήσια Διάταξη.

Δηλώσεις Συμμετοχής

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τη σχετική Δήλωση Συμμετοχής και την αποστείλετε στο ΙΠΕ το αργότερο μέχρι την 23η Μαΐου 2016 με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση  [email protected] ή με τηλεομοιότυπο στον αριθμό 22205001.

Πληροφορίες

Πιεραντώνιος Παπάζογλου (Eθνικό Σημείο Επαφής για τις Δράσεις «Marie Skłodowska-Curie»), Επιστημονικός Λειτουργός, Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (τηλ. 22205048, email  [email protected]).


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα