Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Print

Αctive and Assisted Living (ΑΑL) – Νέα Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων 2016 και Αναζητήσεις Συνεργατών

To Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) επιθυμεί να ενημερώσει την ερευνητική και επιχειρηματική κοινότητα της Κύπρου για τη δυνατότητα συμμετοχής στην Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων για το 2016 του Κοινού Ευρωπαϊκού Προγράμματος Αctive and Assisted Living (ΑΑL).

Η Πρόσκληση 2016 του ΑΑL έχει τίτλο «Living well with Dementia» και στοχεύει στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που βασίζονται στις ΤΠΕ και μπορούν να υποστηρίξουν όχι μόνο τα άτομα που πάσχουν από άνοια (dementia) αλλά και την οικογένεια και τους φροντιστές τους. Οι προτεινόμενες λύσεις αναμένεται να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην πρόληψη, διάγνωση, παρέμβαση και αυτό-διαχείριση της ασθένειας καθώς και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Το Ίδρυμα συμμετέχει στη Πρόσκληση με τη μεγαλύτερη χρηματοδότηση από την έναρξη του Προγράμματος. Ο συνολικός προϋπολογισμός του Ιδρύματος για την Πρόσκληση αναμένεται να ανέλθει σε €400,000 ενώ σε αυτό το ποσό αναμένεται να προστεθεί επιπλέον χρηματοδότηση  (top  - up)  από την ΕΕ. Στην Πρόσκληση μπορούν να συμμετάσχουν ερευνητικοί φορείς, επιχειρήσεις και τελικοί χρήστες (όπως Πολυδύναμα Κέντρα, Οργανισμοί περίθαλψης και φροντίδας ατόμων 3ης ηλικίας κ.ά.).  H Πρόσκληση βρίσκεται αναρτημένη στην Ιστοσελίδα του Προγράμματος (http://www.aal-europe.eu/), ενώ οι κανονισμοί συμμετοχής για τους Κυπριακούς Φορείς βρίσκονται αναρτημένοι στην Ιστοσελίδα του ΙΠΕ στο σύνδεσμο:

http://www.research.org.cy/EL/cy_research_fund/20092010/pillar5/diethnis_/_call.html.

Στην ιστοσελίδα του Προγράμματος, βρίσκονται αναρτημένες Αναζητήσεις Συνεργατών από οργανισμούς που επιθυμούν να υποβάλουν πρόταση ερευνητικού έργου στην εν λόγω Πρόσκληση και αναζητούν συνεργάτες ενώ επιπρόσθετα έχουν αναρτηθεί προφίλ οργανισμών οι οποίοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε προτάσεις που θα υποβληθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την Αρμόδια Λειτουργό του Ιδρύματος, κα Ίρια Λουκαΐδου (τηλ.: 22205044, Email: [email protected]).

 


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα