Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Print

Διαγωνισμός για Νέους Επαγγελματίες και Φοιτητές της Μηχανικής

Το κυπριακό δίκτυο του Ινστιτούτου Μηχανικής και Τεχνολογίας έχει ανακοινώσει τον ετήσιο παγκόσμιο Διαγωνισμό του για νέους επαγγελματίες και φοιτητές της μηχανικής, ο οποίος έχει στόχο να βοηθήσει του ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν και να επιδείξουν τις ικανότητές τους στην παρουσίαση.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι μεταξύ 18-30 ετών και ο Διαγωνισμός απευθύνεται τόσο σε μέλη του όσο και σε μη μέλη του Ινστιτούτου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρουσιάσουν σε χρόνο δέκα λεπτών ένα συναφές με τη μηχανική ή την τεχνολογία θέμα και να λάβουν μέρος στο μέρος των ερωτήσεων και απαντήσεων που ακολουθεί.

Στους νικητές και τους επιλαχόντες θα δοθούν βραβεία καθώς και πιστοποιητικά για όλους τους συμμετέχοντες.

Για συμμετοχή στο Διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ετοιμάσουν μια σύντομη περίληψη (το μέγιστο 1 σελίδα Α4) στην οποία θα περιγράφεται το προτεινόμενο αντικείμενο της εργασίας στην αγγλική γλώσσα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Άλκη Σπύρου στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]

 


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα