Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Print

Ιδιαίτερα ικανοποιητική η συμμετοχή στην Πρόσκληση του ERA-NET Cofund Smart Urban Futures (ENSUF)

Ολοκληρώθηκε στις 15 Μαρτίου 2016 η υποβολή αρχικών προτάσεων (Pre-Proposals) στο πλαίσιο της Πρόσκλησης του ERA-NET Cofund Smart Urban Futures (ENSUF) που ανακοινώθηκε από την Πρωτοβουλία Κοινού Προγραμματισμού (Joint Programming Initiative) Urban Europe.

Συνολικά, υποβλήθηκαν 187 pre-proposals καλύπτοντας τις τρεις θεματικές ενότητες της Πρόσκλησης: Concepts and strategies for smart urban transformation, growth and shrinkage; New dynamics of public services; Inclusive, vibrant and accessible urban communities.

Η Κυπριακή συμμετοχή κρίνεται επίσης πολύ ικανοποιητική, αφού σε 18 εκ των 187 pre-proposals συμμετέχουν φορείς από την Κύπρο.

Οι προσκλήσεις για την υποβολή Πλήρους Πρότασης (Full Proposal) αναμένεται να αποσταλούν τον Μάιο / Ιούνιο 2016, μετά την ολοκλήρωση της επιστημονικής αξιολόγησης από πάνελ εμπειρογνωμόνων. Τα Έργα που θα επιλεγούν για χρηματοδότηση αναμένεται να ανακοινωθούν περίπου στα τέλη του 2016 και θα ξεκινήσουν περίπου τον Μάρτιο του 2017. Συνολικά, θα διατεθούν κονδύλια ύψους μέχρι 23 εκατ. Ευρώ από εθνικούς και περιφερειακούς χρηματοδοτικούς φορείς από 18 Ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και συγχρηματοδότησης από το Πρόγραμμα Ορίζοντας 2020.

 


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα