Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Print

Δυνατότητα διευκολύνσεων για διεθνοποίησή στην Κίνα, μέσω του εταίρου EEN North China

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Επιχειρηματικής Στήριξης Κύπρου επιθυμεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για την δυνατότητα διευκολύνσεων για την διεθνοποίησή τους στην Κίνα, μέσω του εταίρου EEN North China.

Συναφώς αναφέρεται ότι Ευρωπαϊκό Κέντρο Επιχειρηματικής Στήριξης Κύπρου, το οποίο συντονίζεται από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας, είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου «Enterprise Europe Network» και έχει ως στόχο την παροχή βοήθειας προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) στην προσπάθειά τους να αξιοποιήσουν πλήρως το δυναμικό τους και την ικανότητά τους για καινοτομία.

Στόχος είναι η εν λόγω συνεργασία στο πλαίσιο του Enterprise Europe Network να παρέχει σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούν να συστήσουν γραφείο στην Κίνα την δυνατότητα να εκμεταλλευτούν γραφειακό χώρο για «εκκόλαψη» καθώς και άλλες υπηρεσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την αρμόδια Λειτουργό του ΙΠΕ, κα Νέδη Καφφά (τηλ:22205039, e-mail: [email protected]).

 


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα