Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Print

Ενημερωτική Ημερίδα «Μεταφορές στο HORIZON 2020»

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για το συντονισμό των δραστηριοτήτων για τη συμμετοχή της Κύπρου στο Πρόγραμμα “HORIZON 2020” διοργανώνει Ενημερωτική Ημερίδα με τίτλο “Μεταφορές στο HORIZON 2020”. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 18 Φεβρουαρίου 2016 στο Ξενοδοχείο Κλεοπάτρα, στη Λευκωσία.  

Σκοπός της Εκδήλωσης είναι να ενημερωθεί η ερευνητική κοινότητα της Κύπρου για θέματα που αφορούν

  • στο Πρόγραμμα Ορίζοντας 2020 και στις υπηρεσίες των Εθνικών Σημείων Επαφής
  • στην Κοινωνική Πρόκληση “Smart, Green and Integrated Transport” (Ανοικτές Προσκλήσεις, Θεματολογία, Τρόποι Συμμετοχής),
  • σε συμβουλές για ετοιμασία πρότασης και δημιουργία Δικτύου Συνεργασίας για συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα,
  • σε άλλες ανοικτές προσκλήσεις σε συναφή θέματα που ανακοινώθηκαν από Ευρωπαϊκά Δίκτυα και Πρωτοβουλίες Κοινού Προγραμματισμού.

Επίσης, δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να θέσουν ερωτήματα προς τον Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Αρτέμιο Κουρτέση.

Η εγγραφή στην Ενημερωτική Ημερίδα είναι δωρεάν. Η γλώσσα εργασίας θα είναι η ελληνική. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην Ημερήσια Διάταξη.

Δηλώσεις Συμμετοχής

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τη σχετική Δήλωση Συμμετοχής και την αποστείλετε στο ΙΠΕ το αργότερο μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου 2016 με τηλεομοιότυπο (22205001) ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ([email protected]).

Πληροφορίες

Ελεάνα Γαβριήλ (Εθνικό Σημείο Επαφής για «Smart, Green and Integrated Transport») Επιστημονικός Λειτουργός, Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (τηλ. 22205046, email: [email protected] )

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα