Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Print

Idealist 2018 Full Proposal Check Event και Remote Evaluation Pilot, Λισαβόνα, 7 Μαρτίου 2016

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας επιθυμεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για τη διεξαγωγή Full Proposal Check Event, από το Δίκτυο των Εθνικών Σημείων Επαφής (ΕΣΕ) για τη θεματική περιοχή Information and Communication Technologies (ICT) στο Πρόγραμμα Horizon 2020, Idealist 2018. H Εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 7 Μαρτίου 2016 στη Λισαβόνα και θα αφορά στην αξιολόγηση ολοκληρωμένων Προσχεδίων Προτάσεων που αναμένεται να υποβληθούν για τις Προσκλήσεις ICT του Προγράμματος Horizon 2020 με καταληκτική ημερομηνία την 12η Απριλίου 2016.

Οι Προτάσεις που θα υποβληθούν για έλεγχο θα μελετηθούν από έμπειρους Αξιολογητές, οι οποίοι θα κληθούν να παρέχουν σχόλια και εισηγήσεις για βελτίωση στους Συντονιστές Έργων (ΣΕ) στο πλαίσιο 90λεπτων Συναντήσεων. Επιπλέον, παράλληλα με την Εκδήλωση, θα διοργανωθεί σε πιλοτική φάση και Αξιολόγηση εξ αποστάσεως (Remote Evaluation), όπου η συζήτηση μεταξύ των Αξιολογητών και των Συντονιστών Έργων θα γίνεται μέσω διαδικτύου, με το πάνελ των Αξιολογητών να συνεδριάζει στο Όσλο της Νορβηγίας.

Για συμμετοχή στην Εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα σε ηλεκτρονική εγγραφή στον ειδικό σύνδεσμο που έχει δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό. Αναφορικά με τη συμμετοχή στο Remote Evaluation, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με την ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή Προτάσεων την 3η Μαρτίου 2016.

Σημειώνεται ότι λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος, οι Προτάσεις που θα υποβληθούν θα περάσουν από Προκαταρκτικό Έλεγχο από το Δίκτυο Idealist 2018 και οι ΣΕ που θα κληθούν να συμμετέχουν στην Εκδήλωση θα ενημερωθούν σχετικά.

Η συμμετοχή στην Εκδήλωση είναι δωρεάν όμως οι συμμετέχοντες θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδα συμμετοχής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλευτούν την επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Δικτύου Idealist 2018 ή να επικοινωνήσουν με το αρμόδιο Εθνικό Σημείο Επαφής της Κύπρου, κα Λίτσα Κουντουρίδου (τηλέφωνο 22205020, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected]).

 


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα