Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Print

Ενημερωτική Ημερίδα “ICT, FET and Secure Societies (SC7) in Horizon 2020: Open Calls and Tips for Developing Successful Proposals”,

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) επιθυμεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για το συντονισμό των δραστηριοτήτων για τη συμμετοχή της Κύπρου στο Πρόγραμμα Horizon 2020 της ΕE για την Έρευνα και την Καινοτομία, οργανώνει Ημερίδα με τίτλο “ICT, FET and Secure Societies (SC7) in Horizon 2020: Open Calls and Tips for Developing Successful Proposals”. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016 στο Ξενοδοχείο Cleopatra στη Λευκωσία.

Σκοπός της Ημερίδας είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων για θέματα που αφορούν:

  • στις Ανοικτές Προσκλήσεις στη θεματική περιοχή Ιnformation and Communication Technologies (ICT), το Πρόγραμμα Future and Emerging Technologies (FET), και την Κοινωνική Πρόκληση 7, “Secure Societies”, και
  • σε συμβουλές και εισηγήσεις για την ετοιμασία πετυχημένων Προτάσεων.

Ομιλητές θα είναι η Εκπρόσωπος της ΕE, κα Annalisa Bogliolo, Project Officer, Programme Coordination Unit (DG CNECT), καθώς και τα Εθνικά Σημεία Επαφής της Κύπρου, κα Λίτσα Κουντουρίδου (ICT, FET) και κα Λίνα Τσούμπανου (Secure Societies). Επίσης, στην Ημερίδα θα παρουσιάσουν τις εμπειρίες τους άτομα που συμμετείχαν με πετυχημένες Προτάσεις στις πρόσφατες Προσκλήσεις του Προγράμματος Horizon 2020 καθώς και Αξιολογητής προηγούμενων Προσκλήσεων.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της Ημερίδας θα δοθεί χρόνος για δικτύωση μεταξύ των συμμετεχόντων στο πλαίσιο NetworkingCoffeeBreak.

Η συμμετοχή στην Ενημερωτική Ημερίδα είναι δωρεάν και γλώσσα εργασίας θα είναι η αγγλική. Περισσότερες πληροφορίες για την Ημερίδα παρουσιάζονται στην προκαταρκτική Ημερήσια Διάταξη.

Δηλώσεις Συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016 αποστέλλοντας τη σχετική Δήλωση Συμμετοχής με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ([email protected]) ή μέσω τηλεομοιότυπου στον αριθμό 22205001.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Λίτσα Κουντουρίδου, ΕΣΕ της Κύπρου για τη θεματική περιοχή ICT και το Πρόγραμμα FET του Προγράμματος Horizon 2020 (Email: [email protected], Τηλ: 22205020) ή την κα Λίνα Τσούμπανου, ΕΣΕ για την Κοινωνική Πρόκληση 7, ”Secure Societies” (Email: [email protected], Τηλ: 22205055).

Ημερήσια Διάταξη
Δήλωση συμμετοχής

 


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα