Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Print

Υποβολή Ενδιαφέροντος για Συμβουλευτική Επιτροπή Προγράμματος Αctive and Assisted (ΑΑL)

To Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) επιθυμεί να ενημερώσει για τη δυνατότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη Συμβουλευτική Επιτροπή (Advisory Board) του Κοινού Ευρωπαϊκού Προγράμματος Αctive and Assisted Living (ΑΑL).

Το Πρόγραμμα AAL αποτελεί μια ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που στόχο έχει την βελτίωση της ποιότητας ζωής της 3ης ηλικίας μέσα από τη χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών και την εισαγωγή καινοτόμων τεχνολογιών και υπηρεσιών στην ευρωπαϊκή αγορά. Το Πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του Άρθρου 185 της Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Πρωτοβουλίες Κοινού Προγραμματισμού με ταυτόχρονη εξασφάλιση χρηματοδότησης, τόσο από εθνικούς όσο και από κοινοτικούς πόρους.

Ο κύριος ρόλος της Επιτροπής είναι η παροχή συμβουλών σχετικά με τις μακροπρόθεσμη εξέλιξη του Προγράμματος, την ανάπτυξη των προσκλήσεων υποβολής προτάσεων και των στρατηγικών θεμάτων του Προγράμματος. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει ειδικεύονται στον τομέα του Προγράμματος και να προέρχονται από μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ή από πολυδύναμα κέντρα, οργανισμούς περίθαλψης ή φροντίδας ατόμων 3ης ηλικίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν σύντομο βιογραφικό στην ηλ. διεύθυνση [email protected]. Το βιογραφικό των ενδιαφερομένων θα αξιολογηθεί αρχικά από το ΙΠΕ και τα ονόματα των ατόμων που πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια θα προωθηθούν κεντρικά στο AAL για τελική απόφαση.

Περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με της Συμβουλευτική Επιτροπή μπορείτε να βρείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την Αρμόδια Λειτουργό του Ιδρύματος, κα Ίρια Λουκαΐδου (τηλ.: 22205044, Email: [email protected]).

Πληροφορίες για Συμβουλευτική Επιτροπή

 


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα