Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Print

Ευκαιρίες επιχειρηματικής συνεργασίας με κινεζικές επιχειρήσεις

Το EU Project Innovation Centre (EUPIC), που αποτελεί επιχειρηματική θερμοκοιτίδα και πλατφόρμα καινοτομίας μέσω της οποίας προωθείται η εμπορική, επενδυτική και τεχνολογική συνεργασία και η μεταφορά τεχνολογίας μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Κίνας, έχει εκφράσει ενδιαφέρον για ανάπτυξη συνεργασίας με κυπριακές επιχειρήσεις. Το EUPIC είναι μέλος του Enterprise Europe Network, του μεγαλύτερου δικτύου υποστήριξης των επιχειρήσεων στον κόσμο.

Το EUPIC προσφέρει, στα αρχικά στάδια, μια σειρά υπηρεσιών προς επιχειρήσεις που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην Κίνα και περιλαμβάνουν κάλυψη αναγκών στέγασης, συνεδριακής υποδομής, εγγραφής εταιρειών, συμβουλευτικές υπηρεσίες, υποστήριξη για κατοχύρωση διανοητικής ιδιοκτησίας, νομικές υπηρεσίες, διευκολύνσεις σε θέματα εφοδιαστικής αλυσίδας και δασμολογίου, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού καθώς και υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του EUPIC στη διεύθυνση: www.eupic.org.cn.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, το EUPIC διοργανώνει για ενδεκάτη χρονιά την έκθεση «EU-China Business and Technology Cooperation Fair», το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 28 Οκτωβρίου με 1 Νοεμβρίου 2016 στην πόλη Chengdu και από τις 2 Νοεμβρίου μέχρι τις 4 Νοεμβρίου 2016 στην πόλη Qingdao.Η εκδήλωση φιλοδοξεί να φέρει σε επαφή ευρωπαϊκές με κινεζικές επιχειρήσεις, συστάδες επιχειρήσεων καθώς και εμπειρογνώμονες και διαμορφωτές πολιτικής στους τομείς της πληροφορικής και των επικοινωνιών, της βιοτεχνολογίας, της ενέργειας και του περιβάλλοντος, των νέων υλικών και της βιομηχανικής κατασκευής καθώς και της ναυπηγικής για ανάπτυξη επιχειρηματικής συνεργασίας.

Το Enterprise Europe Network αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο παροχής υπηρεσιών υποστήριξης προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με στόχο την ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας και της καινοτομίας των επιχειρήσεων, μέσα από τη διεθνοποίησή τους και τη μεταφορά τεχνολογίας. με περισσότερους από 600 οργανισμούς-μέλη σε 60 και πλέον χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ασία και τη Βόρεια Αμερική.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Λειτουργό του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας κ. Γιώργο Χρίστου στο τηλέφωνο: 22205030 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected].

 


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα