Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Print

Πρόσκληση για υποβολή καινοτόμων ιδεών από τον ευρωπαϊκό επιταχυντή τρισδιάστατων εκτυπώσεων FABulous

Ο ευρωπαϊκός επιταχυντής ιδεών (European 3D Printing Accelerator) FABulous ανακοίνωσε την τρίτη και τελευταία, για το έτος, Πρόσκληση υποβολής καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών στον τομέα της τρισδιάστατης εκτύπωσης και της ψηφιακής παραγωγής.

Η Πρόσκληση απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επιχειρηματίες με καινοτόμες ιδέες που δραστηριοποιούνται στον σχετικό τομέα. Οι  ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τις ιδέες τους για νέες καινοτόμες υπηρεσίες, προϊόντα και εφαρμογές μέχρι τις 28 Ιουνίου 2016. Το Πρόγραμμα επιτάχυνσης για τις ιδέες που θα επιτύχουν θα έχει διάρκεια τέσσερεις μήνες, από το Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016 και θα χρηματοδοτήσει είκοσι νεοφυείς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Τα επιλεγμένα έργα θα λάβουν χρηματοδότηση μέχρι €30.000, συμβουλές και προπόνηση (mentoring and coaching) και τεχνική υποστήριξη για την πλατφόρμα FIWARE.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του FABulous στη διεύθυνση: http://fabulous-fi.eu/

Ο επιταχυντής FABulous έχει ως στόχο τη δημιουργία και την υποστήριξη ενός οικοσυστήματος βασισμένου στις τεχνολογίες FIWARE για την τρισδιάστατη εκτύπωση, δημιουργώντας συνέργειες μεταξύ υποδομών και επενδυτών με καινοτόμους επιχειρηματίες στους τομείς του σχεδιασμού, κατασκευής, εφοδιαστικής αλυσίδας και υπηρεσιών βασισμένων στο περιεχόμενο. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Λειτουργό του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας κ. Γιώργο Χρίστου στο τηλέφωνο: 22205030 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected].


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα