Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Print

Ενημέρωση για τη συμμετοχή της Μ. Βρετανίας στο Πρόγραμμα Ορίζοντας 2020 μετά τα αποτελέσματα του Δημοψηφίσματος για την αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας επιθυμεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους ότι μετά τα πρόσφατα αποτελέσματα του Δημοψηφίσματος στη Μεγάλη Βρετανία για την αποχώρησή της από την Ευρωπαϊκή Ένωση (E.E), η Κυβέρνηση της χώρας, μέσω του αρμόδιου Υπουργού της κ. Jo Johnson (Minister of State for Universities and Science), εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σε σχέση με το καθεστώς της συμμετοχής της χώρας στο Πρόγραμμα «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2020» (χρηματοδοτικό Πρόγραμμα της Ε.Ε. για την Έρευνα και την Καινοτομία, 2014-2020):

The referendum result has no immediate effect on those applying to or participating in Horizon 2020. UK participants can continue to apply to the programme in the usual way. The future of UK access to European science funding will be a matter for future discussions. Government is determined to ensure that the UK continues to play a leading role in European and international research.

Μπορεί κανείς να βρει ολόκληρη τη δήλωση του κ. Johnson στον ακόλουθο σύνδεσμο (link):

https://www.gov.uk/government/news/statement-on-higher-education-and-research-following-the-eu-referendum

Το ΙΠΕ θα ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τις εξελίξεις επί του θέματος.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα