Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
ipe.dw
Print

Εκδήλωση ICT Proposers’ Day 2016, 26-27 Σεπτεμβρίου 2016, Μπρατισλάβα

To Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας επιθυμεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για τη διεξαγωγή της Εκδήλωσης ICT Proposers’ Day 2016, η οποία  θα πραγματοποιηθεί στη Μπρατισλάβα στις 26-27 Σεπτεμβρίου 2016.

Κύριος στόχος της Εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων για τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με τις πολιτικές και πρωτοβουλίες της Ε.Ε. αναφορικά με την Έρευνα και την Καινοτομία στη θεματική περιοχή Information and CommunicationTechnologies (ICT), καθώς και τις ευκαιρίες χρηματοδότησης στο πλαίσιο του Προγράμματος Horizon 2020.

Στο πλαίσιο της Εκδήλωσης θα διοργανωθούν, μεταξύ άλλων, τα εξής:

  • Networking Sessions ανά θεματική ενότητα, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ή να παρουσιάσουν οι ίδιοι ιδέες για Προτάσεις και
  • Information Sessions, με θέματα όπως ετοιμασία και υποβολή Προτάσεων για το Πρόγραμμα Horizon 2020.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα περίπτερα της ΕΕ και να υποβάλουν ερωτήματα σε Εκπροσώπους της ΕΕ καθώς και σε μέλη Δικτύων Συνεργασίας χρηματοδοτούμενων Έργων.

Παράλληλα με την Εκδήλωση, θα διεξαχθεί και το ‘Face2FaceBrokerageEvent’το οποίο συντονίζει όπως κάθε χρόνο το Δίκτυο Idealist 2018 των Εθνικών Σημείων Επαφής (ΕΣΕ) για τη θεματική περιοχή ICT του Προγράμματος Horizon 2020 σε συνεργασία με το πανευρωπαϊκό Δίκτυο Enterprise Europe Network.  

Στο πλαίσιο του Brokerage Event, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις δικτύωσης με Εκπροσώπους Φορέων από άλλες χώρες με κύριο σκοπό την εξασφάλιση συμμετοχής σε Δίκτυα Συνεργασίας για ετοιμασία Προτάσεων ενόψει των Προσκλήσεων Υποβολής Προτάσεων του Προγράμματος Horizon 2020 που θα ανακοινωθούν τον Οκτώβριο του 2016.

 

Εγγραφή

Για συμμετοχή στην Εκδήλωση ICT Proposer’s Day 2016, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προχωρήσουν σε εγγραφή στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΕ, ενώ για συμμετοχή στο Brokerage Event οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν ξεχωριστή εγγραφή η οποία προϋποθέτει:

  • την εγγραφή των συμμετεχόντων στην Εκδήλωση ICT Proposers’ Day 2016 και
  • την καταχώρηση Προφίλ Συνεργασίας, το οποίο θα περιλαμβάνει πληροφορίες για το άτομο, τον Οργανισμό που εκπροσωπεί και το είδος συνεργασίας που αναζητείται μέσα από τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις.

Σημειώνεται ότι το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας συνδιοργανώνει το Brokerage Event, τόσο στο πλαίσιο συμμετοχής του στο Δίκτυο Idealist 2018 όσο και στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Επιχειρηματικής Στήριξης Κύπρου, μέλους του Δικτύου Enterprise Europe Network.

 

Σημαντικές Ημερομηνίες

Καταληκτική Ημερομηνία Εγγραφής και Υποβολής Προφίλ Συνεργασίας

1η Σεπτεμβρίου 2016

Επιλογή Συναντήσεων

25 Αυγούστου 2016 - 17 Σεπτεμβρίου 2016

Διεξαγωγή Συναντήσεων Δικτύωσης

26-27 Σεπτεμβρίου 2016

 

Για περισσότερες πληροφορίες και υποστήριξη για συμμετοχή στην Εκδήλωση και το Brokerage Event, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Λίτσα Κουντουρίδου, Εθνικό Σημείο Επαφής της Κύπρου για τη θεματική περιοχή ICT του Προγράμματος Horizon 2020 (e-mail:[email protected], τηλ.: 22205020) ή με την κα Μάρσια Τριλλίδου – Βαρζακάκου, (e-mail: [email protected], τηλ.: 22205071), εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Κέντρου Επιχειρηματικής Στήριξης Κύπρου.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα