Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Print

Τέταρτο Συνέδριο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στην Κύπρο

Πραγματοποιείται την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου το 4ο Συνέδριο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας με τίτλο «Επενδύοντας στην Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία». Στο Συνέδριο θα παρουσιαστούν τα ευρωπαϊκά έργα «European Social Entrepreneurs» (Ευρωπαίοι Κοινωνικοί Επιχειρηματίες) και «Invest in Innovation» (Επενδύοντας στην Καινοτομία), όπως επίσης πρακτικές κοινωνικής επιχειρηματικότητας και πολιτικές στήριξης του τομέα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας. Θα παρουσιαστεί επίσης το νέο Πρόγραμμα του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας για την «Κοινωνική Καινοτομία», το οποίο εντάσσεται στα νέα Προγράμματα για Έρευνα, Τεχνολογική Ανάπτυξη και Καινοτομία «RESTART 2016-2020» του Ιδρύματος.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του συνεδρίου θα διεξαχθεί ανοικτός διάλογος ως προς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φορείς της κοινωνικής επιχειρηματικότητας στην Κύπρο.

Το Συνέδριο διοργανώνει ο Ερευνητικός και Εκπαιδευτικός Οργανισμός «SYNTHESIS», ο οποίος εξειδικεύεται στην προώθηση και ανάπτυξη του τομέα της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στην Κύπρο, ενώ οι συμμετέχοντες περιλαμβάνουν φορείς από περισσότερες από δέκα Ευρωπαικές χώρες. Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Μονάδας Δοικητικής Μεταρρύθμισης της Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας και υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+  της Ευρωπαικής Ένωσης.

Η γλώσσα του συνεδρίου είναι η αγγλική. Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγραφή μέσω της ιστοσελίδας: www.synthesis-center.com.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (κα Μάρσια Τριλλίδου, τηλ. 22 205071, 22 205000, [email protected]) ή απευθείας με τους διοργανωτές (SYNTHESIS, κος Γιώργος Ησαΐας, τηλ. 99 571660).


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα