Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Print

Διεθνές Συνέδριο με τίτλο «Social Sciences and Humanities: A New Agenda for Europe’s Challenges», 15-16 Νοεμβρίου 2016, Σλοβακία

Διεθνές Συνέδριο με τίτλο «Social Sciences and Humanities: A New Agenda for Europe’s Challenges», πραγματοποιείται στην Μπρατισλάβα στις 15-16 Νοεμβρίου 2016, στο πλαίσιο της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από τη Σλοβακία.

To Συνέδριο, το οποίο καλύπτει θέματα Κοινωνικοοικονομικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών θα επικεντρωθεί στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

  • Μεταναστευτικό και ένταξη των προσφύγων στην ΕΕ
  • Ταυτότητα της ΕΕ, εξτρεμισμός και ριζοσπαστικοποίηση
  • Κοινωνική Καινοτομία και μεταρρύθμιση των Κρατικών Υπηρεσιών της ΕΕ
  • Έρευνα και Ανάπτυξη στις Κοινωνικοοικονομικές επιστήμες
  • Πολιτικές ενάντια στην ανισότητα
  • Δημοκρατία, δικαιοσύνη και σταθερότητα
  • Δραστηριότητες δικτύωσης

Η γλώσσα του Συνεδρίου είναι η Αγγλική.

Για να γίνει εφικτή η συμμετοχή στο Συνέδριο απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή στη διεύθυνση: http://www.ssh2016.eu/registration. Για εγγραφή στο Brokerage Event παρακαλώ ακολουθείστε το σύνδεσμο: http://www.ssh2016.eu/matchmaking. Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει κόστος εγγραφής στο Συνέδριο, αλλά οι συμμετέχοντες θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι το κόστος συμμετοχής τους. Επιπρόσθετα, το Πρόγραμμα του Συνεδρίου και περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στον δικτυακό τόπο: http://www.ssh2016.eu/programme. Παράλληλα, νέα και ενημερώσεις θα ανακοινώνονται στη σελίδα του Συνεδρίου: http://www.ssh2016.eu/

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εθνικό Σημείο Επαφής της Κύπρου για την Κοινωνική Πρόκληση 6, «Inclusive, Innovative and Reflective Societies», κα. Κωνσταντίνα Μακρή (τηλ. 22205054, Ηλ. Ταχυδρομείο: [email protected]).


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα