Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Print

Διεθνές Συνέδριο Διαλόγου με τίτλο «SSH Impact & Action», 20-22 Νοεμβρίου 2016, Ρώμη

Στο πλαίσιο του χρηματοδοτούμενου έργου από τον «Ορίζοντα 2020» με ακρωνύμιο ACCOMPLISSH (www.accomplissh.eu) διοργανώνεται στη Ρώμη το διάστημα 20-22 Νοεμβρίου 2016, διεθνές Συνέδριο Διαλόγου με τίτλο: «SSH Impact & Action».

To Συνέδριο, το οποίο καλύπτει θέματα Κοινωνικοοικονομικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών, θα επικεντρωθεί στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

  • Πρώτα αποτελέσματα του Έργου ACCOMPLISSH
  • Μείωση του χάσματος μεταξύ επιστήμης και κοινωνίας
  • Συζήτηση των όρων Αντίκτυπος, Αξιοποίηση και συνδημιουργία
  • Διάλογος μεταξύ εμπειρογνωμόνων στις Κοινωνικοοικονομικές επιστήμες
  • Δραστηριότητες δικτύωσης

Η γλώσσα του Συνεδρίου είναι η Αγγλική.

Για να γίνει εφικτή η συμμετοχή στο Συνέδριο απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή στη διεύθυνση: https://www.eventure-online.com/eventure/participant/personalData.form. Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει κόστος εγγραφής στο Συνέδριο, αλλά οι συμμετέχοντες θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι το κόστος συμμετοχής τους. Επιπρόσθετα, το Πρόγραμμα του Συνεδρίου και περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στον δικτυακό τόπο: http://accomplissh.eu/pdf/ACCOMPLISSH-Savethedate-Rome.pdf. Παράλληλα, νέα και ενημερώσεις θα ανακοινώνονται στη σελίδα του Έργου: http://accomplissh.eu/mobile.html

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εθνικό Σημείο Επαφής της Κύπρου για την Κοινωνική Πρόκληση 6 «Inclusive, Innovative and Reflective Societies», κα. Κωνσταντίνα Μακρή (τηλ. 22205054, Ηλ. Ταχυδρομείο: [email protected]).


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα