Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Print

«Βραβεία Νεολαίας 2016» από τον Οργανισμό Νεολαίας και τον Συνεργατισμό

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και ο Συνεργατισμός διοργανώνουν τα «Βραβεία Νεολαίας» με στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση των νέων που αναπτύσσουν αξιόλογη δράση στον τομέα που ασχολούνται.

Τα «Βραβεία Νεολαίας» θα επιβραβεύουν νέους που μέσα από συγκεκριμένες δράσεις/πρωτοβουλίες/έργα/επιτεύγματα έχουν ξεχωρίσει σε διάφορους τομείς και έχουν αναδειχθεί σε θετικά πρότυπα, ενθαρρύνοντάς τους να πιστέψουν στις δυνατότητες τους και στην προσπάθεια για το καλύτερο.

Οι διοργανωτές στοχεύουν να καταστήσουν τα Βραβεία Νεολαίας ένα σημαντικό θεσμό, αναγνωρισμένο από την κοινωνία αλλά πρωτίστως από τη νεολαία, ο οποίος θα αποτελεί τον κατ’ εξοχήν θεσμό ανάδειξης και επιβράβευσης του έργου και των δράσεων των νέων.

Οι βραβευθέντες θα επιλέγονται μέσα από αντικειμενική και αδιάβλητη διαδικασία, ενώ η ανακοίνωση των νικητών και η απονομή των βραβείων θα γίνεται σε ειδική τελετή βράβευσης. Οι κατηγορίες στις οποίες θα απονεμηθούν τα «Βραβεία Νεολαίας 2016», είναι οι ακόλουθες: Βραβείο Περιβαλλοντισμού, Βραβείο Καινοτομίας, Βραβείο Επιστημών, Βραβείο Πολιτισμού, Βραβείο Επιχειρηματικότητας, Βραβείο Αθλητισμού, Βραβείο Προσφοράς, Βραβείο «Νέος/Νέα της Χρονιάς», Βραβείο «Οργάνωση της Χρονιάς», Βραβείο Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας. Σε κάθε κατηγορία θα βραβευθεί μόνο μια υποψηφιότητα. Στις πρώτες επτά κατηγορίες, θα βραβευθούν άτομα ή ομάδες νέων που το έργο τους είχε όφελος προς την κοινωνία και ιδιαίτερα τη νεολαία και αποτέλεσαν θετικά πρότυπα, εμπνέοντας άλλους νέους να ασχοληθούν με το θέμα. Στις δύο επόμενες κατηγορίες, θα βραβευθούν άτομα και οργανωμένα σύνολα, ο αντίκτυπος της δράσης των οποίων, ανεξαρτήτως της κατηγορίας στην οποία εμπίπτει, είχε τη μεγαλύτερη απήχηση και όφελος και αποτελεί έμπνευση για όλους τους νέους. Το Βραβείο Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας αφορά ωφέλιμες δράσεις/πρωτοβουλίες στην ύπαιθρο που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας της χώρας.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας στα «Βραδεία Νεολαίας 2016» έχουν: (α) νέοι και νέες που διαμένουν νόμιμα στην Κύπρο, έχουν συμπληρώσει το 18ο και δεν έχουν υπερβεί το 35ο έτος της ηλικίας τους, κατά την ημέρα υποβολής της αίτησής τους και (β) ομάδες/οργανώσεις νέων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους (μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά), μέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2016.Τα σχετικά έντυπα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Νεολαίας.

Η πρώτη τελετή βράβευσης θα γίνει στις 13 Δεκεμβρίου 2016, στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα