Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
ipe.dw
Print

Αναζήτηση Συνεργατών για Συμμετοχή στην Πρωτοβουλία Future Health FET Flagship, Πρόγραμμα Horizon 2020

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας επιθυμεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους ότι στo πλαίσιο του Προγράμματος Horizon 2020 για Έρευνα και Καινοτομία της ΕΕ και του Προγράμματος Future and Emerging Technologies (FET), έχει ληφθεί αναζήτηση συνεργατών από την Γερμανία, ως ακολούθως:

Οργανισμός: Charité - Universitätsmedizin Berlin, Institute of Pathology

Θέμα: The Future of Health Care: deep data, smart sensors, virtual patients and the Internet-of-Humans.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω Αναζήτηση Συνεργατών αφορά σε πρωτοβουλία η οποία προτάθηκε στο πλαίσιο Δημόσιας Διαβούλευσης με θέμα τον εντοπισμό νέων θεματικών για δημιουργία FET Flagships στο πλαίσιο του Προγράμματος Εργασίας FET για την περίοδο 2018-2020, η οποία ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2016.

Συναφώς αναφέρεται ότι τα FET Flagships είναι ερευνητικά Έργα μεγάλης κλίμακας, που στόχο έχουν να αποφέρουν σημαντικά επιτεύγματα σε διάφορες θεματικές περιοχές για την επίλυση ορισμένων από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κοινωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εν λόγω πρωτοβουλία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μελετήσουν την Πρόταση που υποβλήθηκε, όπου παρουσιάζονται οι σχετικές πληροφορίες. Γενικές πληροφορίες για τα FET Flagships καθώς και για τα υφιστάμενα Έργα παρουσιάζονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΕ.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται για την πιο πάνω Αναζήτηση Συνεργατών, να επικοινωνήσουν άμεσα με το Εθνικό Σημείο Επαφής της Κύπρου για το εν λόγω Πρόγραμμα, κα Λίτσα Κουντουρίδου (email: [email protected], τηλ: 22205020).


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα