Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Print

SOLAR – ERA.NET Cofund Διαδικτυακή Ημερίδα Παρουσίασης Διεθνικής Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων στον Τομέα της Ηλιακής Ενέργειας – 21 Νοεμβρίου 2016

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) επιθυμεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους ότι, στις 5 Δεκεμβρίου 2016, αναμένεται να ανακοινωθεί από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο SOLAR – ERA.NET Cofund, στο οποίο συμμετέχει, Διεθνική Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων στον Τομέα της Ηλιακής Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας. Στη Διεθνική Πρόσκληση θα συμμετέχουν 11 χώρες (Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία,  Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Κύπρος, Νορβηγία, Πολωνία, Σουηδία και Τουρκία) και θα καλύψει τις πιο κάτω επιστημονικές περιοχές:

1. Innovative and low-cost PV manufacturing issues
2. Advanced PV products and applications
3. PV system integration
4. CSP cost reduction and system integration

Το ΙΠΕ θα διαθέσει προϋπολογισμό ύψους 400.000 ευρώ για να καλύψει τη χρηματοδότηση κυπριακών φορέων που θα συμμετέχουν στις διεθνικές προτάσεις που θα επιλεγούν από το Δίκτυο για χρηματοδότηση. Το ποσό αυτό αναμένεται να αυξηθεί με πρόσθετη χρηματοδότηση της ΕΕ.

Περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με τη Διεθνική Πρόσκληση θα παρουσιαστούν στη Διαδικτυακή Ημερίδα Πληροφόρησης  (pre- opening information Webinar), που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016, 1:00 μ.μ – 2:00 μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στην Ημερίδα στο σύνδεσμο: http://bit.ly/2fhgZ02 ή μέσω της ιστοσελίδας www.solar-era.net.

Επιπρόσθετα, στις 12 Δεκεμβρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί παρόμοια διαδικτυακή ημερίδα για εξεύρεση συνεργατών για τη συγκεκριμένη Πρόσκληση.

Τέλος, σημειώνεται ότι το SOLAR-ERA.NET COFUND αποτελεί τη συνέχεια του SOLAR – ERA.NET. Πληροφορίες για τα δύο δίκτυα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.solar-era.net.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στο Δίκτυο και στην Πρόσκληση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αρμόδια Λειτουργό στο Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας, κα Ιωάννα Σεργίδου Λοϊζου, τηλ.: 22205047, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected] research.org.cy.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα