Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Print

Ενημερωτική Ημερίδα στο Πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος COST» 28 Νοεμβρίου 2016

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για το συντονισμό των δραστηριοτήτων για τη συμμετοχή της Κύπρου στο Πρόγραμμα COST οργανώνει σχετική Ημερίδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28 Νοεμβρίου 2016 στο Ξενοδοχείο Κλεοπάτρα από τις 9:30 π.μ - 13:00 μ.μ. Στην εν λόγω Ημερίδα βασικός ομιλητής θα είναι ο Εκπρόσωπος του Γραφείου Διαχείρισης του Προγράμματος COST στις Βρυξέλλες Δρ. Christer Ηalen.  

Η ημερίδα θα έχει ως στόχο την παρουσίαση του Προγράμματος COST και τους τρόπους λειτουργίας του, καθώς επίσης και ενημέρωση για το πως κάποιος μπορεί να ενταχθεί σε ένα υφιστάμενο δίκτυο (Δράση) του Προγράμματος. Επίσης, θα δοθεί η ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται να συγγράψουν προτάσεις να ενημερωθούν για τη διαδικασία υποβολής και αξιολόγησης αλλά και να λάβουν σχετικές συμβουλές για επιτυχία από κύπριους ερευνητές που έχουν επιτύχει στο Πρόγραμμα και συντονίζουν Δράσεις. Πιο συγκεκριμένα, η Καθ. Ευριδίκη Παπασταύρου (Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου) θα παρουσιάσει την εμπειρία της συμμετοχής της από την υποβολή μιας Πρότασης COST μέχρι το συντονισμό μιας Δράσης.

Γλώσσα Ημερίδας: Αγγλική

Ημερήσια Διάταξη

Δηλώσεις Συμμετοχής

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε το σχετικό έντυπο και το αποστείλετε στο ΙΠΕ το αργότερο μέχρι τις 24 Νοεμβρίου 2016 με τηλεομοιότυπο (22205001) ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ([email protected]). Για επιπρόσθετες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Αρμόδια Λειτουργό κα Κωνσταντίνα Μακρή (τηλ. 22205054, Ηλ. Ταχυδρομείο: [email protected]). 


 


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα