Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
ipe.dw
Print

Προγράμματα RESTART 2016-2020 - Ενημέρωση

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας επιθυμεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους ότι οι καταληκτικές ημερομηνίες για υποβολή προτάσεων στο Πρόγραμμα «ΔΙΔAΚΤΩΡ» και στο Πρόγραμμα «Έρευνα στις Επιχειρήσεις», οι οποίες ήταν καθορισμένες για τις 9 Δεκεμβρίου 2016 και για τις 20 Δεκεμβρίου 2016 αντίστοιχα, θα μεταφερθούν σε νέες ημερομηνίες εντός του Ιανουαρίου 2017. Παράλληλα ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι ότι το σύστημα υποβολής προτάσεων στην Ηλεκτρονική Πύλη IRIS για τα εν λόγω προγράμματα προβλέπεται να ανοίξει μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο λόγος της μετακίνησης των προθεσμιών είναι για να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους ερευνητές και Φορείς να προλάβουν να εγγραφούν στο IRIS και παράλληλα να έχουν την ευχέρεια να εξοικειωθούν εγκαίρως με τη λειτουργία του συστήματος υποβολής προτάσεων.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, το ΙΠΕ προγραμματίζει να ανακοινώσει:

  • Το άνοιγμα του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής προτάσεων για τα Προγράμματα «ΔΙΔΑΚΤΩΡ» και «Έρευνα στις Επιχειρήσεις».
  • Τις νέες προθεσμίες υποβολής προτάσεων για τα Προγράμματα «ΔΙΔΑΚΤΩΡ» και «Έρευνα στις Επιχειρήσεις».
  • Τις Προσκλήσεις Υποβολής Προτάσεων για τα Προγράμματα «Έρευνα στις Νεοσύστατες Επιχειρήσεις», «Νησίδες Αριστείας» και «Νέες Στρατηγικές Μονάδες Υποδομής - Νέοι   Επιστήμονες».

Εφιστούμε επίσης την προσοχή στους ενδιαφερόμενους ότι στις 15 Νοεμβρίου 2016 ανακοινώθηκε η Πρόκληση Υποβολής Προτάσεων για το Πρόγραμμα Διακρατικής Συνεργασίας με τη Γαλλία. Τα απαραίτητα έγγραφα μπορούν να βρεθούν εδώ.

Με την ευκαιρία αυτή, το Ίδρυμα καλεί ξανά τους Ερευνητές και Φορείς να επισπεύσουν τις διαδικασίες εγγραφής τους στην Πύλη IRIS καθότι αυτό αποτελεί προϋπόθεση για την υποβολή ή/και η συμμετοχή σε προτάσεις έργων.

Ιδιαίτερα, οι απλοί εγγεγραμμένοι χρήστες στην Πύλη IRIS που επιθυμούν να υποβάλουν προτάσεις έργου στα Προγράμματα RESTART 2016-2020 ως Συντονιστές Έργου, καλούνται όπως προχωρήσουν άμεσα με την εγγραφή τους ως Ερευνητές.  Η διαδικασία γίνεται μέσω του πλήκτρου «My Researcher Info» στο Dashboard ή στο αριστερό μενού ή μέσω της επιλογής «My Researcher Info» εντός του πλήκτρου «Μy Profile Info». Σημειώνεται επίσης ότι τα στοιχεία καταχωρούνται σε τέσσερεις (4) καρτέλες: (α) Academic Background, (β) Expertise, (γ) Curriculum Vitae, και (δ) Declarations.  Αφού συμπληρωθούν όλα τα απαραίτητα πεδία στις καρτέλες αυτές, πρέπει υποχρεωτικά να υποβληθούν (πατώντας το πλήκτρο «SUBMIT»).

Για περισσότερες πληροφορίες, συστήνεται όπως μελετηθεί το Εγχειρίδιο Χρήσης της Πύλης Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας IRIS (Innovation & Research Information System) - Σύστημα Εγγραφής το οποίο βρίσκεται αναρτημένο στην Ενότητα «Έγγραφα και Έντυπα» της Ηλεκτρονικής Πύλης IRIS. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να υποβάλλουν τα  ερωτήματά τους στην Υπηρεσία Υποστήριξης των Προγραμμάτων RESTART 2016-2020 στην Ηλεκτρονική Πύλη IRIS.

Τα Προγράμματα RESTART 2016-2020 για Έρευνα, Τεχνολογική Ανάπτυξη και Καινοτομία συγχρηματοδοτούνται από την Κυπριακή Δημοκρατία (μέσω του Προϋπολογισμού του ΙΠΕ) και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της ΕΕ (ΕΤΠΑ).


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα