Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Print

SOLAR – ERA.NET Cofund Διαδικτυακή Ημερίδα Εξεύρεσης Συνεργατών – 12 Δεκεμβρίου 2016

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) επιθυμεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους ότι, το Ευρωπαϊκό Δίκτυο SOLAR – ERA.NET Cofund, στο οποίο συμμετέχει, διοργανώνει στις 12 Δεκεμβρίου 2016, μεταξύ των ωρών 12:00 - 14:00, Διαδικτυακή Ημερίδα εξεύρεσης συνεργατών για συμμετοχή στην προσεχή πρόσκληση υποβολής προτάσεων του Δικτύου η οποία ανακοινώθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν στη διάθεσή τους 4 λεπτά για να παρουσιάσουν την ιδέα/πρότασή τους στους υπόλοιπους συμμετέχοντες στην Ημερίδα με σκοπό την εξεύρεση συνεργατών για συμμετοχή στην Πρόσκληση.

Περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με την Ημερίδα και τον τρόπο συμμετοχής σε αυτή υπάρχουν στην ιστοσελίδα: www.solar-era.net.

Υπενθυμίζεται ότι, στη Διεθνική Πρόσκληση θα συμμετέχουν 11 χώρες (Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία,  Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Κύπρος, Νορβηγία, Πολωνία, Σουηδία και Τουρκία) και θα καλύψει τις πιο κάτω επιστημονικές περιοχές:

1. Innovative and low-cost PV manufacturing issues
2. Advanced PV products and applications
3. PV system integration
4. CSP cost reduction and system integration

Το ΙΠΕ θα διαθέσει προϋπολογισμό ύψους 400.000 ευρώ για να καλύψει τη χρηματοδότηση κυπριακών φορέων που θα συμμετέχουν στις διεθνικές προτάσεις που θα επιλεγούν από το Δίκτυο για χρηματοδότηση. Το ποσό αυτό αναμένεται να αυξηθεί με πρόσθετη χρηματοδότηση της ΕΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στο Δίκτυο και στην Πρόσκληση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την αρμόδια Λειτουργό στο Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας, κα Ιωάννα Σεργίδου Λοϊζου, τηλ.: 22205047, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected] research.org.cy.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα