Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Print

Ενημερωτικό Webinar για την Πρόσκληση SUGI/FWE Nexus

Στις 16 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:00 CET διοργανώνεται διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) για σκοπούς ενημέρωσης και δικτύωσης των ενδιαφερόμενων για την Πρόσκληση της Πρωτοβουλίας Sustainable Urban Global Initiative (SUGI) / Food-Water-Energy (FWE) Nexus. Ειδικότερα, μέσω του webinar αναμένεται να δοθούν πληροφορίες και διευκρινίσεις για την Πρόσκληση, ενώ θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να δικτυωθούν με δυνητικούς συνεργάτες και να προωθήσουν τις προτάσεις τους. Το webinar διοργανώνεται από εκπροσώπους του Belmont Forum και του JPI Urban Europe που θα παρουσιάσουν την Πρόσκληση και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις.

Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να ετοιμάσουν μια τρίλεπτη παρουσίαση του προτεινόμενου έργου τους και να προσδιορίσουν το είδος των συνεργατών που αναζητούν. Eνθαρρύνονται επίσης να αναρτήσουν σχετικές πληροφορίες στη σελίδα της Πρωτοβουλίας στο Linkedin και στην Πλατφόρμα Future Earth platform.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες εδώ, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο webinar μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: Access the webinar

Για περισσότερες πληροφορίες οι Κυπριακοί Φορείς μπορούν να επικοινωνούν με τη Λειτουργό του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας κα Κατερίνα Καρακασίδου Μάλλα, τηλ: 22205036, email: [email protected].

Περισσότερες πληροφορίες για την Πρόσκληση και τη διαδικασία υποβολής είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Πρωτοβουλίας: www.sugi-nexus.org.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα