Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
ipe.dw
Print

Αναθεωρημένη Διεθνική Πρόσκληση στον Τομέα της Αειφόρου Αστικοποίησης

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας επιθυμεί να ενημερώσει του ενδιαφερόμενους ότι έχει αναρτηθεί στην Πύλη Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών IRIS αναθεωρημένη έκδοση της Διεθνικής Πρόσκλησης της Πρωτοβουλίας Sustainable Urbanisation Global Initiative - Food - Water - Energy Nexus (SUGI - FWE Nexus). Η αναθεώρηση αφορά στην αφαίρεση της Νοτίου Αφρικής από την Πρόσκληση.

Υπενθυμίζεται ότι, το SUGI - FWE Nexus δημιουργήθηκε από την Πρωτοβουλία Κοινού Προγραμματισμού (ΠΚΠ) Urban Europe και το Belmont Forum. Στην Πρόσκληση συμμετέχουν συνολικά 25 χρηματοδοτικοί οργανισμοί έρευνας από 21 χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) και καλύπτει τα ακόλουθα τρία θέματα στον τομέα Τροφής-Νερού-Ενέργειας (Food-Water-Energy - FWE Nexus) με σκοπό την αειφόρο αστικοποίηση:

  • Robust Knowledge, Indicators and Assessments
  • Multi-level Governance and Management
  • Managing Strategies and Solutions

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής Διεθνικής Πρότασης για το στάδιο των Προκαταρκτικών Προτάσεων είναι η 15η Μαρτίου 2017, ώρα 20:00 (ώρα Κύπρου), ενώ ο Συντονιστής του Κυπριακού Δικτύου Συνεργασίας της κάθε Διεθνικής Πρότασης θα πρέπει να υποβάλει αντίστοιχη Πρόταση στην Πύλη Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών IRIS του ΙΠΕ, το αργότερο μέχρι την 16η Μαρτίου 2017, ώρα 13:00.

Η Πρωτοβουλία παρέχει τη δυνατότητα αναζήτησης συνεργατών μέσω του LinkedIn, όπου ήδη έχουν αναρτηθεί περισσότερα από 18 αιτήματα αναζήτησης συνεργατών: https://www.linkedin.com/groups/13400483.

Οι ενδιαφερόμενοι πληροφορούνται επίσης ότι διοργανώνεται στις 28 Φεβρουαρίου 2017 ενημερωτικό εργαστήριο στο Λονδίνο, περισσότερες πληροφορίες για το οποίο είναι διαθέσιμες εδώ: http://jpi-urbaneurope.eu/event-calendar/incubator-meeting-london-uk/.

Πληροφορίες σχετικά με τη Διεθνική Πρόσκληση είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα: http://www.sugi-nexus.org/ και στην ηλεκτρονική πύλη IRIS στη διεύθυνση: https://iris.research.org.cy. Υποστήριξη παρέχεται από την Αρμόδια Λειτουργό του ΙΠΕ, κα Κατερίνα Καρακασίδου Μάλλα, τηλ.: 22205036, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected] research.org.cy.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα