Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Print

Υπενθύμιση για την καταληκτική ημερομηνία της Πρόσκλησης SUGI-FWE Nexus

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας επιθυμεί να υπενθυμίσει στους ενδιαφερόμενους ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής Διεθνικής Πρότασης στην Πρόσκληση της Πρωτοβουλίας Sustainable Urbanisation Global Initiative - Food - Water - Energy Nexus (SUGI - FWE Nexus) είναι η 15η Μαρτίου 2017, ώρα 20:00 (ώρα Κύπρου), ενώ ο Συντονιστής του Κυπριακού Δικτύου Συνεργασίας της κάθε Διεθνικής Πρότασης θα πρέπει να υποβάλει αντίστοιχη Πρόταση στην Πύλη Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών IRIS του ΙΠΕ, το αργότερο μέχρι την 16η Μαρτίου 2017, ώρα 13:00.

Επιπρόσθετα, οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται ότι είναι διαθέσιμη αναθεωρημένη έκδοση της Διεθνικής Πρόσκλησης, με αφαίρεση της Αυστραλίας από τις συμμετέχουσες χώρες.

Πληροφορίες σχετικά με τη Διεθνική Πρόσκληση είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα: http://www.sugi-nexus.org/ και στην ηλεκτρονική πύλη IRIS στη διεύθυνση: https://iris.research.org.cy. Υποστήριξη παρέχεται από την Αρμόδια Λειτουργό του ΙΠΕ, κα Κατερίνα Καρακασίδου Μάλλα, τηλ.: 22205036, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected] research.org.cy.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα