Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
ipe.dw
Print

Προκήρυξη των Προγραμμάτων RESTART 2016-2020 στην αγγλική γλώσσα

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι έχει αναρτηθεί το κείμενο της Προκήρυξης των Προγραμμάτων RESTART 2016-2020 στην Αγγλική Γλώσσα, στην ενότητα «Έγγραφα και Οδηγοί» της Πύλης Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών IRIS του Ιδρύματος εδώ

Υπενθυμίζεται ότι, το κείμενο της Προκήρυξης των Προγραμμάτων RESTART 2016-2020, αποτελεί το βασικό έγγραφο αναφοράς και σημαντικό εργαλείο πληροφόρησης των ενδιαφερομένων φορέων και προσώπων αναφορικά με τα Προγράμματα στήριξης των δραστηριοτήτων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας του ΙΠΕ, για την περίοδο 2016-2020.

Σημειώνεται ότι, το κείμενο της Προκήρυξης στην Αγγλική Γλώσσα, παρά το γεγονός ότι αποτελεί επίσημη μετάφραση του κειμένου της Προκήρυξης των Προγραμμάτων RESTART 2016-2020 (στην Ελληνική Γλώσσα), παρέχεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Μόνο η ελληνική έκδοση της Προκήρυξης είναι νομικά δεσμευτική και θα υπερισχύει σε περίπτωση οποιασδήποτε παρερμηνείας.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα