Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Print

Βραβείο Μηχανικής από το ΕΤΕΚ

Το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ) προκήρυξε το Βραβείο Μηχανικής, το οποίο βραβεύει με χρηματικό έπαθλο 10.000 ευρώ φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή έργο που έχει διακριθεί στον τομέα της μηχανικής επιστήμης, συμβάλλοντας καθοριστικά στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της μηχανικής επιστήμης και συνεπακόλουθα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η αξιολόγηση των συμμετοχών που θα υποβληθούν θα γίνει από επταμελή Επιτροπή Αξιολόγησης που αποτελείται από τους: κ. Στέλιο Αχνιώτη, Πρόεδρο ΕΤΕΚ, κ. Αντρέα Μαραγκό, Β’ Αντιπρόεδρο ΕΤΕΚ, Δρ Ανδρέα Αλεξάνδρου, Καθηγητή, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Δρ Γιώργο Δημοσθένους, Πρύτανη Πανεπιστημίου Frederick, τέως Υπουργό Παιδείας, Δρ Συμεών Κασσιανίδη, Εκτελεστικό Πρόεδρο, Hyperion Systems Engineering, Δρ Ανδρέα Πουλικκά, Πρόεδρο ΡΑΕΚ, Δρ Βενιζέλo Ευθυμίου, Πρόεδρο Ερευνητικής Μονάδας ΦΩΣ, Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται είτε από το ίδιο το πρόσωπο (φυσικό ή νομικό), είτε από τρίτο πρόσωπο, μηχανικό και μέλος του ΕΤΕΚ,  που προτείνει προς βράβευση το φυσικό ή νομικό πρόσωπο. Και στις δύο περιπτώσεις η αίτηση συμμετοχής υποστηρίζεται και συνυπογράφεται από τουλάχιστον δύο μηχανικούς, μέλη του ΕΤΕΚ. Τα ειδικά Έντυπα Αίτησης Συμμετοχής για υποβολή υποψηφιότητας πρέπει να υποβληθούν στα γραφεία του ΕΤΕΚ, οδός Κερβέρου 8, 1016 Λευκωσία, αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά, σε φάκελο με την ένδειξη ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΕΤΕΚ 2017 το αργότερο μέχρι την Τρίτη 18 Απριλίου 2017 και ώρα 14:00.

Έντυπα αιτήσεων μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προμηθευτούν από τα γραφεία του ΕΤΕΚ ή από την ιστοσελίδα του ΕΤΕΚ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.etek.org.cy/site-article-1420-44-el.php  όπου μπορούν να βρουν και αναλυτικές πληροφορίες για τα κριτήρια συμμετοχής και τη διαδικασία αίτησης και αξιολόγησης των συμμετεχόντων.

Το Βραβείο θα απονείμει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο πλαίσιο της τελετής απολογισμού του Επιμελητηρίου για την  τριετία 2014-2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 στο Εκπαιδευτικό Πολιτιστικό Κέντρο του ΕΤΕΚ στην εντός των τειχών Λευκωσία.

Χορηγοί του Βραβείου Μηχανικής είναι το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας, η Muskita Aluminium και η Epiphaniou Energy.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα