Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
ipe.dw
Print

Marie Skłodowska Curie-Πρόσκληση Individual Fellowships

Στο πλαίσιο των Δράσεων Marie Skłodowska-Curie (MSCA-IF) του Προγράμματος Horizon 2020 ανακοινώθηκε η Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων Individual Fellowships. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής Προτάσεων έχει οριστεί η 14η Σεπτεμβρίου 2017.

Η συγκεκριμένη Πρόσκληση έχει ως κύριο στόχο την υποστήριξη έμπειρων ερευνητών προκειμένου να ενισχύσουν την καριέρα και τις δεξιότητές τους μέσω της κατάρτισης ή μέσω της τοποθέτησής τους για κάποιο χρονικό διάστημα σε άλλη χώρα ή στον ιδιωτικό τομέα. Οι Δράσεις έχουν οριζόντια (“bottom-up”) θεματολογία και είναι ανοικτές σε ερευνητές οποιασδήποτε εθνικότητας, δεδομένου ότι η έρευνα θα διεξαχθεί σε χώρα μέλος ή σε συνδεδεμένη χώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μελετήσουν την Ανοικτή Πρόσκληση στην Πύλη Συμμετεχόντων για το Πρόγραμμα Horizon 2020 καθώς και το σχετικό Guide for Applicants. Για εξειδικευμένη στήριξη και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνούν με τα αρμόδια Εθνικά Σημεία Επαφής της Κύπρου, κα Λίτσα Κουντουρίδου (email: [email protected], τηλ: 22205020) και κα Κωνσταντίνα Μακρή (email: [email protected], τηλ: 22205054).

Δωρεάν Υπηρεσία Προεπισκόπησης Προτάσεων

Τα Εθνικά Σημεία Επαφής της Κύπρου θα προσφέρουν όπως και κάθε χρόνο τη δωρεάν υπηρεσία Προεπισκόπησης Προτάσεων που θα υποβληθούν για τη συγκεκριμένη Πρόσκληση. Η υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κειμενογραφικό έλεγχο, εισηγήσεις προετοιμασίας – σχεδιασμού της Πρότασης και επεξήγηση των απαιτήσεων των εντύπων, καθώς και εισηγήσεις για την προσέγγιση της συνολικής στρατηγικής και δομής της Πρότασης.

Για να επωφεληθούν από τη συγκεκριμένη υπηρεσία, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν σχετικό αίτημα στα αρμόδια Εθνικά Σημεία Επαφής στο οποίο θα πρέπει να επισυνάπτεται και το προσχέδιο της πρότασης σε μορφή word, τουλάχιστον 3 εβδομάδες πριν από την καταληκτική ημερομηνία της Πρόσκλησης.

Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ενώ Προτάσεις που θα υποβληθούν για προεπισκόπηση μετά τις 24 Αυγούστου 2017, θα τύχουν σύντομης προεπισκόπησης με γενικά σχόλια και εισηγήσεις όπου είναι δυνατόν.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα