Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
ipe.dw
Print

Προκήρυξη Διαγωνισμών «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας»

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας ανακοινώνει την προκήρυξη των Διαγωνισμών «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας - Διακεκριμένος Ερευνητής 2017» και «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας - Νέος Ερευνητής 2017». Οι Διαγωνισμοί εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Καλλιέργεια Κουλτούρας ΕΤΑΚ» των Προγραμμάτων «RESTART 2016 - 2020» για Έρευνα, Τεχνολογική Ανάπτυξη και Καινοτομία.

Κύριος στόχος των Διαγωνισμών είναι η ανάδειξη του έργου και της προσωπικότητας επιστημόνων που δραστηριοποιούνται ερευνητικά στην Κύπρο και οι οποίοι έχουν να επιδείξουν σημαντικά και με διεθνή αναγνώριση αποτελέσματα, ενώ, ειδικά για τους Νέους Ερευνητές, στοχεύεται και η έμπρακτη υποστήριξή τους για τη συνέχιση της ερευνητικής σταδιοδρομίας τους, μέσω της παροχής χορηγίας.

Η Πρόσκληση Υπόδειξης Υποψηφιοτήτων για το «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας - Διακεκριμένος Ερευνητής 2017» και η Πρόσκληση Υποβολής Υποψηφιοτήτων για το «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας - Νέος Ερευνητής 2017», που περιέχουν  τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τους όρους συμμετοχής στους Διαγωνισμούς, καθώς και τα απαραίτητα έντυπα, βρίσκονται στην ηλεκτρονική πύλη IRIS. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής/υπόδειξης υποψηφιοτήτων είναι η 10η Ιουλίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την αρμόδια Λειτουργό του ΙΠΕ, κα Κατερίνα Καρακασίδου Μάλλα, στο τηλέφωνο: 22205036 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected].


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα