Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
ipe.dw
Print

Αποτελέσματα και Τελετή Βράβευσης Διαγωνισμών ΜΕΡΑ και ΤΕΚΕ 2016 - 2017

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας ανακοινώνει τα αποτελέσματα των Διαγωνισμών «Μαθητές στην Έρευνα - ΜΕΡΑ» 2017 και «Τεχνολογία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση - ΤΕΚΕ» 2017.

Ο Διαγωνισμός «Μαθητές στην Έρευνα - ΜΕΡΑ» για το Σχολικό Έτος 2016-2017 προκηρύχθηκε τον Σεπτέμβριο 2016 από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ), σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Οι Ερευνητικές Εργασίες που υλοποιήθηκαν και υποβλήθηκαν στο ΙΠΕ, αξιολογήθηκαν σύμφωνα με τις διαδικασίες αξιολόγησης του Διαγωνισμού, από Επιτροπές Αξιολόγησης (Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια & Τεχνικές Σχολές), οι οποίες αποτελούνταν η κάθε μία από ένα (1) Επιστήμονα – Ερευνητή με σημαντική εμπειρία σε θέματα Εκπαιδευτικής Έρευνας, ένα (1) εκπρόσωπο του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και ένα (1) εκπρόσωπο του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ). Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης, οι ομάδες μαθητών παρουσίασαν ενώπιον των Επιτροπών και των Εκπαιδευτικών τους, τις Ερευνητικές τους Εργασίες.

Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης του Διαγωνισμού «Μαθητές στην Έρευνα - ΜΕΡΑ» παρουσιάζονται στους Πίνακες εδώ.

Ο Διαγωνισμός «Τεχνολογία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση - ΤΕΚΕ» για το Σχολικό  Έτος 2016-2017 προκηρύχθηκε τον Σεπτέμβριο 2016 από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ), σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Οι Τεχνικές Μελέτες και Κατασκευές που υλοποιήθηκαν και υποβλήθηκαν στο ΙΠΕ, αξιολογήθηκαν σύμφωνα με τις διαδικασίες αξιολόγησης του Διαγωνισμού, από την Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης, η οποία αποτελείτο από εκπροσώπους του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, εκπρόσωπο του Κέντρου Εκπαιδευτικής Έρευνας και Αξιολόγησης και εκπροσώπους του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας. Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης, οι ομάδες μαθητών παρουσίασαν ενώπιον της Επιτροπής τις Τεχνικές Μελέτες και Κατασκευές τους.

Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης του Διαγωνισμού «Τεχνολογία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση - ΤΕΚΕ»  παρουσιάζονται στους Πίνακες εδώ.

Η Τελετή Βράβευσης των ομάδων που έχουν διακριθεί θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 από τις 6.00 μέχρι τις 8.00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Για πρόσβαση στις φωτογραφίες της Τελετής Βράβευσης πατήστε εδώ.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα