Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Print

Πρόσκληση υπόδειξης υποψηφιοτήτων για το “The Brain Prize” 2018

Το “The Brain Prize”  δημιουργήθηκε από το Grete Lundbeck European Brain Research Foundation με στόχο να αναδείξει σημαντικά επιτεύγματα στην έρευνα του νευρικού συστήματος, προωθώντας και προβάλλοντας τις Νευροεπιστήμες στην Ευρώπη.

Οι υποψήφιοι μπορούν να είναι οποιασδήποτε εθνικότητας, αλλά η έρευνα που πραγματοποίησαν θα πρέπει να έγινε στην Ευρώπη ή σε συνεργασία με ερευνητές στην Ευρώπη. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προταθούν από άλλο άτομο μέσω διαδικασίας υπόδειξης υποψηφιοτήτων και η κάθε υποψηφιότητα ισχύει για τα επόμενα δύο έτη, εκτός κι αν αποσυρθεί από τον/την ενδιαφερόμενο/η. Στο πλαίσιο του βραβείου ο νικητής, που μπορεί να είναι άτομο ή ομάδα, λαμβάνει ένα (1) εκατομμύριο ευρώ.

Για το 2017 το βραβείο απονεμήθηκε στους Peter Daylan, Ray Dolan και Wolfram Schultz που εργάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ έχει ξεκινήσει η διαδικασία υπόδειξης υποψηφιοτήτων για το 2018.

Περισσότερες πληροφορίες για το Βραβείο καθώς και για τη διαδικασία υπόδειξης υποψηφιοτήτων είναι διαθέσιμες στην ακόλουθη ιστοσελίδα: http://www.thebrainprize.org/.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα