Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Print

Ευκαιρίες Συμμετοχής σε Προτάσεις για την Πρόσκληση MSCA-IF-2017

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας επιθυμεί να ενημερώσει την ερευνητική κοινότητα για ευκαιρίες συμμετοχής έμπειρων ερευνητών σε Προτάσεις που θα υποβληθούν από το Δίκτυο των Πανεπιστημίων της Βαλένθια για την Πρόσκληση «Individual Fellowships» των Δράσεων Marie Skłodowska-Curie (MSCA) του Προγράμματος Horizon 2020. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πληρούν τα κριτήρια που ορίζονται στη σχετική Πρόσκληση που έχει ανακοινωθεί τον Απρίλιο του 2017 με καταληκτική ημερομηνία στις 14 Σεπτεμβρίου 2017.

Βάσει της σχετικής ανακοίνωσης που έχει αναρτηθεί από το Δίκτυο RUVID των Πανεπιστημίων της Βαλένθια για την προώθηση της Έρευνας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας, έχουν ανακοινωθεί στο παρόν στάδιο πέραν των εκατό ευκαιριών για υποψήφιους MSCA – Individual Fellows σε διάφορους τομείς.

Οι εσωτερικές προθεσμίες μέχρι τις οποίες τα πανεπιστήμια επιθυμούν να λάβουν αιτήσεις υποψηφίων είναι διαφορετικές ανά περίπτωση και αρχίζουν από τα τέλη Ιουνίου έως τα τέλη Ιουλίου, προκειμένου να υπάρξει αρκετός χρόνος και πόροι για την κατάρτιση ανταγωνιστικών Προτάσεων.

Επί τη ευκαιρία, υπενθυμίζεται ότι τα Εθνικά Σημεία Επαφής (ΕΣΕ) της Κύπρου θα προσφέρουν όπως και κάθε χρόνο τη δωρεάν υπηρεσία Προεπισκόπησης Προτάσεων που θα υποβληθούν για τη συγκεκριμένη Πρόσκληση. Για να επωφεληθούν από τη συγκεκριμένη υπηρεσία, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν σχετικό αίτημα στα αρμόδια Εθνικά Σημεία Επαφής στο οποίο θα πρέπει να επισυνάπτεται και το προσχέδιο της πρότασης σε μορφή word, τουλάχιστον 3 εβδομάδες πριν από την καταληκτική ημερομηνία της Πρόσκλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα αρμόδια ΕΣΕ της Κύπρου, κα Λίτσα Κουντουρίδου (email: [email protected], τηλ: 22205020) και κα Κωνσταντίνα Μακρή (email: [email protected], τηλ: 22205054).

 

 


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα