Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Print

Ενημερωτικό Δελτίο της ΠΚΠ URBAN EUROPE

Η Πρωτοβουλία Κοινού Προγραμματισμού - ΠΚΠ (Joint Programming Initiative - JPI) Urban Europe, κυκλοφόρησε το Ενημερωτικό της Δελτίο για το μήνα Ιούνιο, το οποίο είναι διαθέσιμο στον σύνδεσμο:

http://mailchi.mp/jpi-urbaneurope/jpi-urban-europe-newsletter-june-2017?e=0da455a063.

Το Ενημερωτικό Δελτίο του Ιουνίου 2017 είναι αφιερωμένο στο πρόσφατο συνέδριο της Πρωτοβουλίας στις Βρυξέλλες με τίτλο “Engaging for impact: the next steps in urban transition”. Κατά τη διάρκεια του τριήμερου Συνεδρίου, αφιερώθηκε μία ημέρα σε θέματα πολιτικής, μία σε θέματα των πόλεων και μία στα έργα που χρηματοδοτούνται μέχρι στιγμής από την ΠΚΠ Urban Europe, με σημαντική προσέλευση και συμμετοχή από τους εμπλεκόμενους φορείς/άτομα.

Στόχος του JPI Urban Europe είναι η ανάπτυξη και εφαρμογή διασυνοριακών δραστηριοτήτων, οι οποίες θα συμβάλουν στη διαμόρφωση του Ευρωπαϊκού Χώρου Έρευνας στον τομέα της Αστικής Αειφορίας. Στην πρωτοβουλία συμμετέχουν 12 χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Κύπρος, Νορβηγία, Ολλανδία, Σουηδία και Φιλανδία. Η Ισπανία, Λετονία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία και η Τουρκία συμμετέχουν ως παρατηρητές.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Λειτουργό του ΙΠΕ κα Κατερίνα Καρακασίδου Μάλλα, τηλ: 22205036, email: [email protected].


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα