Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
ipe.dw
Print

Προαναγγελία Πρόσκλησης - ΠΚΠ «Πολιτιστική Κληρονομιά και Παγκόσμια Αλλαγή: Μια Νέα Πρόκληση για την Ευρώπη»

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι η Πρωτοβουλία Κοινού Προγραμματισμού «Πολιτιστική Κληρονομιά και Παγκόσμια Αλλαγή: Μια Νέα Πρόκληση για την Ευρώπη», στην οποία συμμετέχει εκπροσωπώντας την Κύπρο προγραμματίζει να ανακοινώσει Κοινή - Διεθνική Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων τον ερχόμενο Σεπτέμβριο 2017 με Θεματικό Στόχο και  Τίτλο: “The Heritage in Changing Environments”.  Η Προαναγγελία της Πρόσκλησης έχει ως στόχο την καλύτερη προετοιμασία των ενδιαφερομένων φορέων και τον έγκαιρο εντοπισμό συνεργατών στο εξωτερικό για τη διαμόρφωση των Διεθνικών Δικτύων Συνεργασίας.

Συγκεκριμένα, η προγραμματισμένη Ημερομηνία Ανακοίνωσης της Διεθνικής Πρόσκλησης είναι η 4η Σεπτεμβρίου 2017 και η Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής των Διεθνικών Προτάσεων προγραμματίζεται να είναι η 30η Νοεμβρίου 2017.  Οι Διεθνικές Προτάσεις υποβάλλονται κεντρικά στην Πρωτοβουλία Κοινού Προγραμματισμού.  Τα Προτεινόμενα Έργα που θα επιλεγούν για χρηματοδότηση αναμένεται να ξεκινήσουν μεταξύ Ιουνίου και Νοεμβρίου 2018.

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για συμμετοχή  (Πρόσκληση η οποία περιλαμβάνει τα κριτήρια επιλεξιμότητας, Οδηγός και  Έντυπα Υποβολής Προτάσεων και Προϋπολογισμού, Συχνά Ερωτήματα, Γλωσσάριο) θα είναι διαθέσιμες  από τις 4 Σεπτεμβρίου 2017 στην Ιστοσελίδα της Πρωτοβουλίας Κοινού Προγραμματισμού JPI Cultural Heritage (www.jpi-culturalheritage.eu).  

Επισημαίνεται ότι, το ΙΠΕ θα ανακοινώσει αντίστοιχα την Εθνική Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων για τη  χρηματοδότηση των κυπριακών φορέων που συμμετέχουν στις Διεθνικές Προτάσεις.  Οι Προτάσεις αυτές θα πρέπει απαραίτητα να υποβάλλονται στην Πύλη Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Ιδρύματος IRIS.

Για πρόσθετες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας ( https://iris.research.org.cy/#/helpdesk, τηλ. 22205000).


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα