Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
ipe.dw
Print

Προαναγγελία Πρόσκλησης - ΠΚΠ «Water Challenges for a Changing World»

Το Δίκτυο IC4Water, της Πρωτοβουλίας Κοινού Προγραμματισμού «Water Challenges for a Changing World», στο οποίο συμμετέχει το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) προγραμματίζει να ανακοινώσει Κοινή Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων τον Οκτώβριο του 2017.

Το θέμα της Πρόσκλησης είναι «Water Resource Management in support of the UN Sustainable Development Goals» και συγκεκριμένα:

  • Multiple pressure effects on ecosystems and ecosystem services as well as effective mitigation - adaptation tools and assessments for implementing the water related targets of the UN SDGs.
  • Developing accessible solutions for clean water management to address UN SDG6 targets and associated SDGs.

Στην Πρόσκληση συμμετέχουν 13 οργανισμοί χρηματοδότησης έρευνας από 13 χώρες (Αργεντινή, Βέλγιο, Βραζιλία, Κύπρο, Αίγυπτο, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Μολδαβία, Νορβηγία, Νότιος Αφρική, Σουηδία, Βιετνάμ) και προϋπόθεση είναι η συνεργασία οργανισμών από 3 τουλάχιστον χώρες.

Περισσότερες πληροφορίες για την Πρόσκληση IC4Water θα ανακοινωθούν τον Οκτώβριο του 2017 και θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Δικτύου Water JPI (www.waterjpi.eu).

Η παρούσα Προαναγγελία της Πρόσκλησης έχει ως στόχο την καλύτερη προετοιμασία των ενδιαφερομένων φορέων και τον έγκαιρο εντοπισμό συνεργατών στο εξωτερικό.

Επισημαίνεται ότι, το ΙΠΕ θα ανακοινώσει αντίστοιχα την Εθνική Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων για τη  χρηματοδότηση των κυπριακών φορέων που συμμετέχουν στις Διεθνικές Προτάσεις. Οι Προτάσεις αυτές θα πρέπει απαραίτητα να υποβάλλονται στην Πύλη Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Ιδρύματος IRIS (https://iris.research.org.cy).

Για πρόσθετες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας ( https://iris.research.org.cy/#/helpdesk ,Τηλ. 22205000).


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα