Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
ipe.dw
Print

Ο Brainy επιστρέφει…για τη Βραδιά του Ερευνητή

Ο Brainy επιστρέφει στις 29 Σεπτεμβρίου 2017 για τη μεγάλη, ετήσια γιορτή της επιστήμης, της έρευνας και της καινοτομίας!

Πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και καινοτόμες επιχειρήσεις αφήνουν για λίγο τους χώρους εργασίας τους και παρουσιάζουν τις δράσεις και τα επιτεύγματα τους στο ευρύ κοινό, στο πλαίσιο της εκδήλωσης-θεσμός του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας «Βραδιά του Ερευνητή».

H εκδήλωση της «Βραδιάς του Ερευνητή» είναι μια μεγάλη γιορτή για την επιστήμη και την έρευνα που διοργανώνεται κάθε χρόνο σε περισσότερες από 300 πόλεις σε όλη την Ευρώπη. H εκδήλωση στην Κύπρο πραγματοποιείται φέτος για ενδέκατη συνεχή χρονιά υπό τον γενικό τίτλο «Join the Research Cult» και βασικό θέμα την έρευνα στον τομέα της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Η «Βραδιά του Ερευνητή» θα φιλοξενηθεί στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία στις 29 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 17.00 μέχρι τις 24.00, με ελεύθερη είσοδο.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια δημιουργική βραδιά αφιερωμένη στην επιστήμη, την έρευνα και την καινοτομία μέσα από θεατρικά και μουσικά δρώμενα και με συμμετοχή σε πειράματα, παιχνίδια, συζητήσεις και διαγωνισμούς.

Περισσότερες πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης της «Βραδιάς του Ερευνητή» θα ανακοινωθούν σύντομα.

www.facebook.com/researchersnightcyprus/


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα