Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
ipe.dw
Print

Ευκαιρίες Εργασιακής Απασχόλησης στο CERN, 13 Σεπτεμβρίου 2017, Λευκωσία

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τις «Ευκαιρίες Εργασιακής Απασχόλησης στο CERN»/«Career Opportunities at CERN» διοργανώνει το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για αξιοποίηση της συμμετοχής της Κύπρου στον Οργανισμό CERN.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Κλεοπάτρα στη Λευκωσία, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 μεταξύ των ωρών 16:00-19.00. Στην εκδήλωση θα παραστούν εκπρόσωποι του Οργανισμού CERN, όπου θα παρουσιάσουν τις δραστηριότητές του καθώς και τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρονται. Για την Ημερήσια Διάταξη της εκδήλωσης πατήστε εδώ.

Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, διδακτορικούς) και σε Τμήματα Πανεπιστημίων που είναι αρμόδια για θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας των φοιτητών.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικών Ερευνών/CERN αποτελεί το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο του κόσμου και παρέχει την ευκαιρία σε φοιτητές διαφόρων επιστημών να εργαστούν στις εγκαταστάσεις του, με συμβόλαια ορισμένης διάρκειας. Τα περισσότερα προγράμματα απασχόλησης απευθύνονται κυρίως σε φοιτητές θετικής κατεύθυνσης, όμως υπάρχουν και προγράμματα για φοιτητές άλλων κατευθύνσεων όπως διοίκησης, νομικής, ψυχολογίας, παιδαγωγικών, επικοινωνίας κ.ά.

Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στην εκδήλωση θα πρέπει να συμπληρώσουν το σχετικό έντυπο και να το αποστείλουν ηλεκτρονικά στο ΙΠΕ ([email protected]) το αργότερο μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου 2017.

Παρουσίαση Καθηγητής Εμμανουήλ Τσεσμελής

Παρουσίαση κα Μαρία Κιμπεζή


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα