Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
ipe.dw
Print

Εκδήλωση Δικτύωσης ICT Proposers’ Day 2017

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) επιθυμεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για τη δυνατότητα συμμετοχής στην Εκδήλωση Δικτύωσης ICT Proposers’ Day 2017, η οποία  θα πραγματοποιηθεί στη Βουδαπέστη στις 9-10 Νοεμβρίου 2017. Κύριος στόχος της Εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων για τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με τις πολιτικές και πρωτοβουλίες της ΕΕ αναφορικά με την Έρευνα και την Καινοτομία στη θεματική περιοχή Information and Communication Technologies (ICT), καθώς και τις ευκαιρίες χρηματοδότησης στο πλαίσιο του Προγράμματος Horizon 2020.

Στο πλαίσιο της Εκδήλωσης θα διοργανωθούν, μεταξύ άλλων, τα εξής:

  • Networking Sessions ανά θεματική ενότητα, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ή να παρουσιάσουν οι ίδιοι ιδέες για Προτάσεις, και
  • Information Sessions, με θέματα όπως ετοιμασία και υποβολή Προτάσεων για το Πρόγραμμα Horizon 2020.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα περίπτερα της ΕΕ και να υποβάλουν ερωτήματα σε Εκπροσώπους της ΕΕ καθώς και σε μέλη Δικτύων Συνεργασίας χρηματοδοτούμενων Έργων.

Face2Face Brokerage Event

Παράλληλα με την Εκδήλωση, θα διεξαχθεί και το ‘Face2Face Brokerage Event’ το οποίο συντονίζει όπως κάθε χρόνο το Δίκτυο Idealist 2018 των Εθνικών Σημείων Επαφής (ΕΣΕ) για τη θεματική περιοχή ICT του Προγράμματος Horizon 2020 σε συνεργασία με το πανευρωπαϊκό Δίκτυο Enterprise Europe Network

Στο πλαίσιο του Brokerage Event, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις δικτύωσης με Εκπροσώπους Φορέων από άλλες χώρες με κύριο σκοπό την εξασφάλιση συμμετοχής σε Δίκτυα Συνεργασίας για ετοιμασία Προτάσεων ενόψει των Προσκλήσεων Υποβολής Προτάσεων του Προγράμματος Horizon 2020 που θα ανακοινωθούν τον Οκτώβριο του 2018.

Εγγραφή

Για συμμετοχή στην Εκδήλωση ICT Proposer’s Day 2017, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προχωρήσουν σε εγγραφή στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΕ, ενώ για συμμετοχή στο Brokerage Event οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν ξεχωριστή εγγραφή η οποία προϋποθέτει:

  • την εγγραφή των συμμετεχόντων στην Εκδήλωση ICT Proposers’ Day 2017, και
  • την καταχώρηση Προφίλ Συνεργασίας, το οποίο θα περιλαμβάνει πληροφορίες για το άτομο, τον Οργανισμό που εκπροσωπεί και το είδος συνεργασίας που αναζητείται μέσα από τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις.

Σημειώνεται ότι το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας συνδιοργανώνει το Brokerage Event, τόσο στο πλαίσιο συμμετοχής του στο Δίκτυο Idealist 2018 όσο και στο πλαίσιο του Enterprise Europe Network Cyprus, μέλος του Δικτύου Enterprise Europe Network.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή στο ICT Proposers’ Day 2017 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν:

  • με το Εθνικό Σημείο Επαφής της Θεματικής ΤΠΕ, Λειτουργό του ΙΠΕ, κα Λίνα Τσούμπανου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] ή στο τηλέφωνο 22205055
  • με το σημείο επαφής του Enterprise Europe Network Cyprus και μέλος του Sector Group ICT, Λειτουργό του ΙΠΕ, κα Νέδη Καφφά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] ή στο τηλέφωνο 22205039

Τέλος, σημειώνεται ότι η Εκδήλωση Δικτύωσης ICT Proposers’ Day 2017 καλύπτεται από το Πρόγραμμα «Συμμετοχή σε Εκδηλώσεις Διεθνούς Δικτύωσης», το οποίο εντάσσεται στα Προγράμματα RESTART 2016-2020 του ΙΠΕ για Έρευνα, Τεχνολογική Ανάπτυξη και Καινοτομία. Το Πρόγραμμα παρέχει χρηματοδότηση μέχρι €900 (εφ’ άπαξ ποσό) για κάθε συμμετέχοντα στην Εκδήλωση Δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις δυνατότητες συμμετοχής στο Πρόγραμμα «Συμμετοχή σε Εκδηλώσεις Διεθνούς Δικτύωσης» του ΙΠΕ, καθώς και για την ανοικτή Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την Ηλεκτρονική Πύλη IRIS του ΙΠΕ. Οι αιτήσεις για συμμετοχή στο Πρόγραμμα πρέπει να υποβάλλονται τουλάχιστον 15 μέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της Εκδήλωσης.

Σημαντικές Ημερομηνίες

Καταληκτική Ημερομηνία Εγγραφής και Υποβολής Προφίλ Συνεργασίας

  3η Νοεμβρίου 2017

Επιλογή Συναντήσεων

  16 Οκτωβρίου 2017 - 3 Νοεμβρίου 2017

Διεξαγωγή Συναντήσεων Δικτύωσης

  9-10 Νοεμβρίου 2017


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα