Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία Facebook
ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙΔΕΚ)
Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Print

Δυνατότητα υποβολής προτάσεων για τη δημιουργία Digital Innovation Hubs

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ), στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Enterprise Europe Network Cyprus, επιθυμεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για τη δυνατότητα υποβολής πρότασης για τη δημιουργία Digital Innovation Hubs (DIH).

Πιο συγκεκριμένα, στα πλαίσια του έργου “Smart Factories in new EU Member States”, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε πρόσκληση υποβολής προτάσεων που αφορά οργανισμούς ή δίκτυα συνεργασίας οι οποίοι ενδιαφέρονται να αναλάβουν τον ρόλο του Digital Innovation Hub (DIH) στην περιοχή τους.

Τα 30 DIHs που θα επιλεχθούν θα λάβουν εκπαίδευση σε θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης και βιωσιμότητας. To εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα είναι βασισμένο στις καλύτερες πρακτικές που έχουν εντοπιστεί σε άλλα DIHs καθώς και στην προηγμένη γνώση και εμπειρία της PwC και του Oxford University Innovation. Η τελευταία ημερομηνία υποβολής της αίτησης είναι η 22η Οκτωβρίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την σχετική ιστοσελίδα ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την κα Μαργαρίτα Κυπριανού (PWC) στο 22555140.


x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες Αποδέχομαι Μάθε περισσότερα