Αρχική Αρχική Επικοινωνία Επικοινωνία
ΙΔΡΥΜΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΙΠΕ)
Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) αποτελεί τον εθνικό φορέα, αρμόδιο για την υποστήριξη και προώθηση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στην Κύπρο.
Print

Διαγωνισμός Ζωγραφικής

Διαγωνισμός Ζωγραφικής

Κανόνες Συμμετοχής:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως διαβάσουν τους κανόνες συμμετοχής πριν δηλώσουν συμμετοχή. Οι βασικοί κανόνες είναι:

Αντικείμενο Διαγωνισμού: Δημιουργία έργου ζωγραφικής με νερομπογιές

Θέμα Διαγωνισμού: «Ερευνητική Κουλτούρα»

Κατηγορίες Συμμετοχής: (1) 5-12 ετών και (2) άνω των 12 ετών.

Ώρες: Ο Διαγωνισμός θα λειτουργήσει (και για τις δύο κατηγορίες) μεταξύ των ωρών 10.00-13.00 και 17.30-21.30.

Διαθέσιμα Υλικά: χαρτί ζωγραφικής (γκανσόν), μολύβι/ σβηστήρι, πινέλα διαφόρων μεγεθών, παλέτες, νερομπογιές από τα 3 βασικά χρώματα (κόκκινο, κίτρινο και μπλε) καθώς επίσης άσπρο και μαύρο και δοχεία νερού για καθαρισμό πινέλων.

Διαδικασία: Μετά την εγγραφή, οι συμμετέχοντες προμηθεύονται τα υλικά που θα χρειαστούν, λαμβάνουν τη θέση τους στα τραπέζια ζωγραφικής και έχουν στη διάθεση τους μία ώρα για να ολοκληρώσουν και παραδώσουν το έργο τους. Με την ολοκλήρωση του το έργο παραδίδεται στους διοργανωτές οι οποίοι θα το αναρτούν στο χώρο του Διαγωνισμού για να μπορούν να το δουν οι επισκέπτες της Βραδιάς.

Αξιολόγηση: Τριμελής Επιτροπή Αξιολόγησης που θα οριστεί από τους διοργανωτές θα επιλέξει: (α) το καλύτερο έργο για την κάθε κατηγορία και (β) συλλογή έργων που θα αξιοποιηθούν σε εκδόσεις του ΙΠΕ.

Βραβείa: Το καλύτερο έργο από την κάθε κατηγορία θα κερδίσει μια φωτογραφική μηχανή τύπου Action Camera!

Αναμνηστικό Δώρο: Όλοι οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό θα λάβουν αναμνηστικό δώρο από τους διοργανωτές.

Ανακοίνωση Νικητών: Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στον ιστοχώρο του ΙΠΕ στη διεύθυνση: www.research.org.cy και στο facebook της Βραδιάς του Ερευνητή. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά από το ΙΠΕ για την παραλαβή των βραβείων.